ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-06-07, 17:07   #1
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל מיתולוגיה - עזרה (גיימר, עומרי?)

רציתי לדעת אם יש "אל החיות", "אל החי" (לא אמא אדמה) או משהו בסיגנון.
תודה מראש
עריכה: לא כזה משנה לי איזו מיתולוגיה (יוונית, נורדית, יפנית)
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-06-07, 17:13   #2
BiG_BuG
חבר קדוש

הסמל האישי שלBiG_BuG

כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א

ציטוט:
קרנונוס - Cernunnos (או הרנה הצייד) : אל החיות הגאלי, המזוהה לעיתים כאל היווני פאן. זהו האל בעל הקרניים המקורי לו התנגדה הכנסיה, אשר אימצה את דמותו החיצונית כזו של השטן. הוא תואר בכתבים ובציורים כיושב בתנוחת לוטוס וקרני צבי לראשו, אוחז קולר ביד ימינו, ובשמאלו מחזיק נחש בעל קרני אייל.
מהמיתולוגיה הקלטית
ישן 07-06-07, 17:17   #3
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BiG_BuG
מהמיתולוגיה הקלטית
:):):):) בדיוק באתי לפרסם את זה:
http://www.pantheon.org/articles/c/cernunnos.html

בבקשה שמישהו יעזור לי להבין מה הולך שם.
קראתי את מה שהבאת פה עוד מקודם, אבל זה קצר לי מידי ולא כזה ממצה.
תודה גבר,
עוד משהו, מישהו?
ישן 07-06-07, 17:18   #4
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

תסביר יותר בשביל מה אתה צריך את זה ואולי נדע איך לעזור

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-06-07, 17:21   #5
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
תסביר יותר בשביל מה אתה צריך את זה ואולי נדע איך לעזור
אממ מה זה משנה בשביל מה?
ביקשתי אל החיות (בעלי חיים), כמה שיותר מידע ושלא יהיה מזוהה עם הרוע (כמו הדמות למעלה שמזוהה עם השטן אנערף).
תודה.
ישן 07-06-07, 17:31   #6
BiG_BuG
חבר קדוש

הסמל האישי שלBiG_BuG

כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א

ציטוט:
"בעל הקרניים", אל הפריון, החיים, בעלי החיים, העושר והעולם התחתון. הוא מתואר כבעל קרניים של צבי, לעיתים נושא שק המלא במטבעות ומלווה בנחש עם ראש של שור וצבי. אלת הירח וקרנונוס שולטים לסירוגין בחיים ובמוות ותורמים להמשכיות של מעגל המוות, לידה מחדש וגלגול נשמות.

ציטוט:
אל הוויקה הוא האל בעל הקרניים, האל הקדום של הפריון, אל היער, אל הלהקות, השדות והציד. הוא אדון החיים ומעניק החיים יחד עם זאת הוא גם אדון המוות והתחייה. כמו האלה, גם בן זוגה עוטה הקרניים תמיד דואלי, כלומר האל בעל הקרניים הוא לא רק הצייד אלא גם הניצוד.

הוא השמש בצוהרי היום אך הוא גם השמש בחצות הליל. הוא אדון האור וגם אדון אפילת מעמקי היער ומעמקי העולם התחתון.

האל המקורנן הוא הנשמה הקבוצתית של כל החיות שזומנו על ידי השאמאנים הקדמונים ושבטם וככזה הוא הקורבן, החיה הנשחטת על מנת שהשבט יוכל להתקיים. מתנה זו הייתה בדרך כלל מוצגת כהטוטם השבטי או רוח הקדמונים.

הקלטים האמינו שהם צאצאיו של אל זה, אל העולם התחתון. הגרסה הלטינית לשמו הייתה קרנונוס שהפירוש הישיר הוא עוטה הקרניים.

האל המקורנן הוא גם אל הצמחייה, הירוק וכל הצומח. אל הכרמים , היערות והשדות. דיוניסוס, אדוניס, ואלי צמחיה רבים אחרים היו מתוארים כעוטי קרניים. הם עטו קרני שור, או קרני עז, או קרני אייל. בהתאם לחיה שהייתה מקודשת באותו זמן ומקום.

האל גוסס והאל קם לתחייה – רעיון זה מוצג יפה בכך שהאל מת עם האסיף כאשר התבואה נאספת בשדות והוא נקבר כמו הזרעים החדשים ואז פורץ פתאום חדש, רענן וירוק. באביב האל נולד מחדש מתוך רחמה של האם הגדולה.

האל בעל הקרניים הוא אוזיריס שבאופן נפוץ תואר כעוטה קרני שור. אוזיריס היה גם אל הפריון, המוות והתחייה. אוזיריס נוטה לאל ירחי מאשר שמשי מכיוון שסת' קרע את גופו לארבעה עשר חתיכות שזהו מספר הימים של הירח המתמעט. ואיזיס, האם הגדולה, אוספת חתיכות אלה ובחיבורם אוזיריס קם לתחייה. האל המקורנן הוא גם האל הגדול פאן. האל בעל רגליי העז, גוף אדם וראש של עז, אשר הסגידה לו נעשתה בהתלהבות כה רבה שזה גרם לכנסיה לשנוא אותו ואף להשתמש בדמותו לתיאור השטן ולכנותו אל ה"רוע". יחד עם זאת לאלה שסגדו לו בעבר וכאלה שסוגדים לה היום, הניאופאגאנים, פאן הוא הגדול מכולם. פאן הוא הכל והכל הוא פאן. האל עוטה הקרניים הוא לא השטן, חוץ מלאלה שפוחדים ודוחים את הטבע, את כוח החיים, את מיניות האדם ואת האקסטזה הקיימת ברוח האדם.

האל בעל הקרניים הוא אל הוויקה.
...
ישן 07-06-07, 17:32   #7
P-a-n-1-c
Banned

http://www.ox.compsoc.net/~dwsjc/ff/deities/animal.html

ציטוט:
Durrak This God is the brother of Almor. He is commonly referred to as the God of Dogs. His creations, however, were the hunting wild dogs of Titan. The domesticated dogs of men are in fact descended from wolves and thus it would be misleading to think that this was his sole domain. The lesser deities of the jackals, foxes etc, are subordinate to him and his brother. He is obviously a member of the Animal Court.
יש פה הסתייגויות או שזה רק אני מבין את זה ככה?
הדורק הזה הוא אל הכלבים?
ישן 07-06-07, 18:01   #8
007
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה

מה אתה מאמין בחרא הזה תגיד לי?! אין לך מה לעשות?
007 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-06-07, 18:02   #9
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 007
מה אתה מאמין בחרא הזה תגיד לי?! אין לך מה לעשות?
אמרתי שאני מאמין בזה? למה אתה מגיב? סתם בשביל לעצבן?
ישן 07-06-07, 18:22   #10
SuzukiR
חבר פעיל

הוא רוצה לעשות קעקוע והוא מחפש משהו בעל משמעות שמדבר אליו

לגבי נושא שהוא אוהב כמו חיות

בהצלחה פאניק החלטתה איפה אתה עושה ? אני במשכורת הבאה שלי הולך לעשות

טריילבלדים וכיתוב
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-06-07, 19:14   #11
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

במיתולוגיה היוונית יש לך את ארטמיס, ארטמיס הייתה אלת ציד יווניה, שחלקה עם עוד הרבה אלים כמה תפקידים, אחד התפקידים היה מלכת חיות הבר (היא חלקה את התפקיד עם פוטניה תרון). היא מתוארת כבעלת כנפיים ומלווה באריות, צבאים וציפורים. בדר"כ היא מופיעה כציידת בתולה, שמטיילת ביערות עם הנימפות שלה. היא אחותו התאומה של אפולו, ויש לה חיצים זהים אליו שאים היא יכולה לזרוע מוות. היא הייתה אחראית גם לאמזונות. והיא הופיעה גם כאלת הצמחייה והפריון. במיתולוגיה הרומאית היא נקראית דיאנה. הייתה הפטרונית של בני הנעורים.

אני מנסה להיזכר באל הנורדי המקביל ולא מצליח, אם אני לא טועה זה תור, אני עכשיו אבל אבדוק פה בכמה ספרים שיש לי ואחזור אלייך עם תשובה בקשר לנורדית ומקווה גם בקשר למיתולוגיה היפנית והסינית
Gamerrrrr מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-06-07, 19:23   #12
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

יש במיתולוגיה הנורדית את האלה נרתוס שחיפשתי בשני ספרים ולא מצאתי יותר מזה שהיא אלת האדמה הסקנדינבית.

יש את מיילקי, אלת היער הפינית, אשתו של טפיו, אל היער. גבירת היער טיפלה בפקעת צמר שנפלה מהשמיים כאילו הייתה בתה. לאחר כמה ימים יצא מהצמר גור דובים. כך נוצרו הדובים לפי המיתוס הפיני.
ישן 07-06-07, 19:24   #13
Desperado
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל Desperado

יש את הזה בפליקס אל המנוש

קצת קשה, אז חומרים?!
Desperado מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-06-07, 19:25   #14
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
יש במיתולוגיה הנורדית את האלה נרתוס שחיפשתי בשני ספרים ולא מצאתי יותר מזה שהיא אלת האדמה הסקנדינבית.

יש את מיילקי, אלת היער הפינית, אשתו של טפיו, אל היער. גבירת היער טיפלה בפקעת צמר שנפלה מהשמיים כאילו הייתה בתה. לאחר כמה ימים יצא מהצמר גור דובים. כך נוצרו הדובים לפי המיתוס הפיני.
יש לך מידע על durrak? ראה לינק שהבאתי למעלה. אם יש לך מידע + תמונה אני יותר מאשמח.
אני מחפש יותר אל בעלי החיים ולא אל היער\אדמה, ואם אלו יהיו אלים שיהיו מזוהים עם כלבים (כמו durrak שהוא אל הכלבים זה בכלל יהיה פצצה!)
תודה איתי
ישן 07-06-07, 19:25   #15
benwin21
חבר פעיל

כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
שלח הודעה דרך MSN אל benwin21

חפש ויקינגים הם הכי שולטים.
דרך אגב יש ספרי ילדים תבדוק שם

Nothing in this world that's worth having comes easy
אני לא מאמין ששנתיים מתוך ה3 שנים שאני מתאמן לא עשיתי סקוואטים
וחצי שנה מהשלוש שנים לא עבדתי על יד קידמית
benwin21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-06-07, 19:29   #16
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
יש לך מידע על durrak? ראה לינק שהבאתי למעלה. אם יש לך מידע + תמונה אני יותר מאשמח.
אני מחפש יותר אל בעלי החיים ולא אל היער\אדמה, ואם אלו יהיו אלים שיהיו מזוהים עם כלבים (כמו durrak שהוא אל הכלבים זה בכלל יהיה פצצה!)
תודה איתי
על דארק שגם ידוע בשם קרנונוס, בעל הקרניים - אל האדמה והפרויות המגל על בעלי החיים במיתולוגיה הקלטית. אל קדום מאוד. מתואר כאדם שעל ראשו קרני צבי, ורגליים עם פרסות. מזוהה עם דיס פטר, אל המתים הרומי. הגאלים האמינו שהוא מביא ברכה לבני האדם.

יש לי פה תמונה מאוד גרועה שלו, אני אנסה לחפש משהו יותר איכותי ואם אני לא אמצא אני אעלה אותה
ישן 07-06-07, 19:29   #17
benwin21
חבר פעיל

כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
שלח הודעה דרך MSN אל benwin21

יש את גאיה אלת האדמה

הנה אתר שבו אפשר לחפש אלים מיתולוגים

http://ancienthistory.about.com/libr...gods_index.htm

תמונות של אלים הודים
http://www.avikatz.net/books/hindu/images/the_gods.jpg

הרבה אלים שיכולים להיות של חיות
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Animal_gods

Nothing in this world that's worth having comes easy
אני לא מאמין ששנתיים מתוך ה3 שנים שאני מתאמן לא עשיתי סקוואטים
וחצי שנה מהשלוש שנים לא עבדתי על יד קידמית
benwin21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-06-07, 19:30   #18
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
על דארק שגם ידוע בשם קרנונוס, בעל הקרניים - אל האדמה והפרויות המגל על בעלי החיים במיתולוגיה הקלטית. אל קדום מאוד. מתואר כאדם שעל ראשו קרני צבי, ורגליים עם פרסות. מזוהה עם דיס פטר, אל המתים הרומי. הגאלים האמינו שהוא מביא ברכה לבני האדם.

יש לי פה תמונה מאוד גרועה שלו, אני אנסה לחפש משהו יותר איכותי ואם אני לא אמצא אני אעלה אותה
אתה בטוח ש durrak זה
קרנונוס - Cernunnos (או הרנה הצייד) : אל החיות הגאלי, המזוהה לעיתים כאל היווני פאן. זהו האל בעל הקרניים המקורי לו התנגדה הכנסיה, אשר אימצה את דמותו החיצונית כזו של השטן. הוא תואר בכתבים ובציורים כיושב בתנוחת לוטוס וקרני צבי לראשו, אוחז קולר ביד ימינו, ובשמאלו מחזיק נחש בעל קרני אייל.
זה?

במה שהבאתי למעלה כתוב שהוא אחיו של almar שהיה אל הזאבים וdurrak הוא אל הכלבים.
ישן 07-06-07, 19:33   #19
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אתה בטוח ש durrak זה
זה?

במה שהבאתי למעלה כתוב שהוא אחיו של almar שהיה אל הזאבים וdurrak הוא אל הכלבים.
חיפשתי פה בספר וזה מה שיצא לי, למרות שהוא באמת מזכיר את פאן. הבעיה היא שאין משהו חד משמעי כאן, זאת אמונה שניכחדה (אמונה במיתוס הנורדי קיימת עד היום למשל)

אני עכשיו יושב על ספר של מיתולוגיה אסייאתית, אני מקווה למצוא פה משהו...
ישן 07-06-07, 19:37   #20
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
חיפשתי פה בספר וזה מה שיצא לי, למרות שהוא באמת מזכיר את פאן. הבעיה היא שאין משהו חד משמעי כאן, זאת אמונה שניכחדה (אמונה במיתוס הנורדי קיימת עד היום למשל)

אני עכשיו יושב על ספר של מיתולוגיה אסייאתית, אני מקווה למצוא פה משהו...
:):):):) תותח אתה!
אז יש אל שהוא "אל הכלבים" ?
תגובה