|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ופליז אל תהפכו את השירשור הזה לעוד מסגד למוזיקה המזרחית ,אני מדבר על שירים שלגיטימית מעלים לכם דימעה לצד העין ומזיזים משהו בתוך הבטן ,שלי בחירה קצת פחות מוכרת ,אבל שיר שמתקשר המון לדברים שעברתי בשתיים האחרונות ,אז לא יכול לשמוע אותו ולשמור על עיניים יבשות.
עץ בלי שורשים/דני רובס עבר כבר זמן מאז כתבתי אות זה לא זורם פשוט באצבעות הצליל הרך ההוא כבר לא כל כך נשמע עץ בלי שורשים באדמה עבר כבר זמן מאז דיברת איתי והמילים שלך רודפות אותי אמרת שכישלון צריך להיות דוגמא עץ בלי שורשים באדמה בואי געי בי... הזמנים קשים איתי תגעי בי... שוב מענישים אותי ראית בי עץ בלי שורשים באדמה עבר כבר זמן מאז הרגשתי קל נפלתי בכל פח שיש בכלל אני שהתפארתי במגן, חומה עץ בלי שורשים באדמה בואי געי בי... הזמנים קשים איתי תגעי בי... שוב מענישים אותי תגעי בי, אם תגעי בי תראי בי שורשים באדמה אולי משם תבוא נחמה אולי לשם אבוא רק טיפת שקט, כדי שארגע אם תרצי בי, אם תגעי בי הזמנים קשים איתי תגעי בי... שוב מענישים אותי תגעי בי, אם תגעי בי תראי בי שורשים באדמה מה שלכם ?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() candy shop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
פרט נמק והסבר ? לא אמרתי סתם שירים שאתם אוהבים ,שירים שאשכרה מרגשים ,איך מתרגשים מCANDY SHOP ? הייתה לך פרידה כואבת מחיי המין שלך או משהו ? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.keshet-tv.com/starborn5/l...84&Level3=2885
גם הביצוע וגם הקטע ששתי ההורים שלו נכים ספורטאים. פשוט להעריץ את הילד(בסה"כ בן 17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שירים שמרגשים אותי, אייל גולן - אמרת שהגשם ישתוף ת'דמעות[לא זוכר תשם של השיר בדיוק] tupac - I aint mad at cha tupac - pain |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() bb - so cold
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() When your sweat little ass is gonna come out of that closet....
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
שיר מעולה
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() וואאי יש מלא..
יש את orang sky של Murdoch, Alexi לילות קסומים של שראל all out of love הגירסה של Jagged Edge ghetto goospel של tupac dear mama של tupac mockingbird של המלך emienm ואני יזכר בעוד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() Queen - Bohemian Rhapsody
קלאסה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם Lionel Richie - Hello I've been alone with you inside my mind And in my dreams I've kissed your lips a thousand times I sometimes see you pass outside my door Hello, is it me you're looking for? I can see it in your eyes I can see it in your smile You're all I've ever wanted, (and) my arms are open wide 'Cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much, I love you ... I long to see the sunlight in your hair And tell you time and time again how much I care Sometimes I feel my heart will overflow Hello, I've just got to let you know 'Cause I wonder where you are And I wonder what you do Are you somewhere feeling lonely, or is someone loving you? Tell me how to win your heart For I haven't got a clue But let me start by saying, I love you ... Hello, is it me you're looking for? 'Cause I wonder where you are And I wonder what you do Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you? Tell me how to win your heart For I haven't got a clue But let me start by saying ... I love you |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() נזכרתי!
שיר מאוד מרגש שהתאהבתי בו לראשונה לפני 4 שנים בערך . שם השיר: "were ever you are" מילים: when i feel blue i think of u cause u true were ever you are near or Far u still are the Shining Star , some times its bad things get bad and im sad , were ever you are there is line by my side i feel allright beacuse our love is big ..... i feel love in your arms , and i feel love when im with you.. i feel love in your Eyes . were ever you maybe. you make me high , i can fly , touch the sky , where ever you are i feel free , in EXTAcY just you and me. ... because our love is big.. מרגש ומומלץ.
![]() |
#18 |
|
![]() Show Me The Meaning Of Being Lonely
של Backstreet boys Show me the meaning of being lonely So many words for the broken heart It's hard to see in a crimson love So hard to breathe Walk with me, and maybe Nights of light so soon become Wild and free I could feel the sun Your every wish will be done They tell me Show me the meaning of being lonely Is this the feeling I need to walk with Tell me why I can't be there where you are There's something missing in my heart Life goes on as it never ends Eyes of stone observe the trends They never say forever gaze upon me Guilty roads to an endless love (endless love) There's no control Are you with me now? Your every wish will be done They tell me There's nowhere to run I have no place to go Surrender my heart, body, and soul How can it be You're asking me To feel the things you never show You are missing in my heart Tell me why I can't be there where you are שיר ענק..השיר היחיד שאני אוהב מתוך כל השירים שלהם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() aerosmith - armaggedon
![]() |
#20 | |
הושעה
|
![]() ציטוט: