![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמתחיל כאב בכתף לא בעצם אלה בשריר אצמו מן עקצוצים כאלו
מה עושים קודם קרח על האזור או בן גאי\וולטרן?:excl: ![]()
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() קודם מפסיקים לאתמן.ואם זה כאב לא רציני לא צריח קרח...תמרח וולטרן כמה ימים וזהו.(מנוחה)הכי טוב.
*עריכה. יא מרגל מאיפו התמונה בחתימה?חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תשמע מגנזיום,אני אחד שסבלתי חצי שנה מדלקת בכתף קבל כמה טיפים
1)תשכח מהתרגילים שגורמים לכאב בכתף 2)תוותר על פולובר,גם אם לא כואב לבצע אותו,עדיין צריך לוותר 3)הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לוותר על כול התנועות של הלחיצות והנפות (מה לעשות) 4)נכון יש את המכשיר הזה שאתה עובד איתו בעמידה על תאומים והוא יושב לך על הכתפיים ולוחץ עליהם,תוותר גם עליו ! אני כמו שאמרתי סבלתי חצי שנה מדלקת בכתף,אחרי שקרעתי רצועה בחזה לקחתי מנוחה 3 חודשים מהאימונים,ובדיוק אחרי שחזרתי לאימונים הדלקת נעלמה לי ![]() זה אומר שמנוחה מוחלתת זה הדבר הכי מומלץ! חוץ מזה כשדלקת רק מתפתחת אתה יכול לעשות טיפול קטן (שבוע - 10 יום) של BETAREN כרור אנטי דלקתי (שלי הוא עזר מאוד) + זול ! יעלה לך 12 ש"ח 10 כדורים,כדור 1 ביום ! ![]() דרך אגב אתה יכול לשים משחות וכו' אבל הם לא יעזרו וזה יהיה בזבוז זמן וכסף ! כול מה שאמרתי בקשר ללוותר על תרגילים מסוימים וכו' אולי זה נשמע דפוק,אבל זה בדוק עלי,ואני אומר את זה מניסיון ! אחלמה מהירה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קילו וולטרן אני הולך לשים
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() אתמול מתה אצנית בארה"ב משימוש יתר בבן גיי שהוא אפילו בלי מירשם. יש על זה כתבה בידיעות אחרונות של היום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |