|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
![]() אני מתאמן מתחיל אפשר לומר , ואני מתאמן כחודשיים , אז הבעיה \ שאלה שלי היא שאני לא רואה תוצאות !! יש התקדמות קטנה מאוד מאוד , ולמרות זאת אני שוקל אותו דבר כמו שהתחלתי . אני אוכל טוב ישן מתאמן 3 פעמים בשבוע כל אימון חזק. מישהו יכול לתת לי עצות להתקדמות מהירה ?? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() קודם כל תעבור לאימון ab של 4 פעמים בשבוע יותר אפקטבי לפיתוח מסת שריר
תיתן פרטים עליך שאני יוכל לעזור ...כמו משקל גוף גובה מה התזונה שלך??
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז אני מאוד רזה -
גובה - 1.76 משקל - 59 תזונה - בוקר ברנפלקס , ארוחת 10 איזה 2 פרוסות עם גבינה , צהריים אני אוכל ארוחה גדולה , אורז , ספגטי או משו בסגנון עם סלט ושניצל או בשר אחר. לפני אימון פרי אחרי אימון טונה קוטג' וביצה קשה ובלילה גבינות וארוחה חלבית , יוגורט וכל הדברים האלה. והבעיה היא גם שאני לא יכול להרים משקלים כבדים , נגיד יד קידמית אני מסוגל להרים בסביבות ה10 בכל צד 4-5 חזרות גג.. וזה דבר שבכלל מקשה , אני מחפש ניפוח ולא חיזוק..ק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אחי, אתה מתחיל לאללה ,בחודשים ,שלושה הראשונים בסה"כ בונים את השרירים ועדיף שלא תתאמץ ותעבוד על תנועה נכונה...
זה מה שאמרו לי שהתחליתיואני מרגיש שזה נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מרגיש שהשריר כבר בנוי ... אני כבר שלב אחד אחרי בניית השריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חודשיים זה ממש אבל ממש מעט זמן, תצטרך במידה וכפי שציינת אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע (כיאה למתאמן מתחיל) ואוכל נכון ונח נכון, התוצאות לא יאחרו לבוא, אבל תצטרך עוד קצת סבלנות.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מי שבמצב שלי יבין אותי , ציפיתי לשינוי מהיר וגדול בתקופת זמן קצרה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חבל, אתה רואה שגודל הציפייה כגודל האכזבה, במידה ואתה ולא קיבלת איזה סופר גנטיקה, ואתה בנאדם ממוצע כמו רוב רובנו, אין לך מה לצפות ב60 יום ליותר מידי, בשביל פיתוח גוף צריך סבלנות ולפעמים המון, כפי שאמרתי כל עוד אתה מבצע הכל נכון או לפחות כמה שיותר נכון שאתה מסוגל בהתאם לאורח חיים שלך, התוצאות לא יאחרו לבוא, אבל עוד סבלנות.
![]() |
#9 |
|
![]() הכל קשור לתזונה ואימונים חזקים ומנוחה אין פה המון סודות
אבל מהנסיון שיש לי אתה צריך לשאוף לעלות במשקל תמיד ואם זה אומר 6 ארוחות ביום אז 6 אין לך אפשרות לפתח גוף בצורה כזאת אתה חייב לעלות במשקל על ידי אכילה רצחנית תראה לדוגמא יש לי חברים בחדר כושר כולם רזים הם קורעים תתחת באימונים וכמעט לא מתנפחים ולעומת זאת יש לי חבר אחר עם מבנה גוף מלא סוס הוא מתאמן קצת ויש לו גוף שחבל על הזמן מסיבי ברמות ומה ההבדל?? הרזה החילוף חומרים שלו מהיר והגוף רזה אז קשה לו לפתח שרירים המלא הגוף שלו מטבעו עם חילוף חומרים בינוני אז קל לו לפתח שרירים...
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבל גם אם אי יעלה במשקל החילוף חומרים שלי ישאר אותו דבר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חלאס לדבר שטויות...אני אסביר לו...אז כן גם אני הייתי ככה בחודשיים הראשונים...אבל בחודש השלישי כמתחילים לעבוד טיפה יותר מאסיבי ומתקדמים התקדמות ענקית במשקלי העבודה ומתחילים לאכול קצת יותר מתחילים לצבור מאסה מטורפת! כשאני הייתי בשלב הזה עליתי 2 ק"ג בחודש אחד וכל מי שראה אותי נגנב אחושרמוטה מהעלייה שלי...אבל אחר כך כבר גודלים לאט יותר וואלה איך אהבתי את השלב הזה כל שבוע רואים עליך ת'שינוי...בקיצור...תתחיל לעלות לעלות במשקלי העבודה ובקלוריות באופן הדרגתי וככה תרוויח כמה שפחות שומן ומקסימום מאסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל הרבה חלבון, הרבה אוכל בכללי, תתאמן חזק, תישן כמה שיותר שעות שמתאפשר לך (אני יושן קרוב ל10 שעות כל יום. כמעט ולא לומד, ואם כן, אז מתחיל מאוחר 2~)
בימים בלי בית ספר מגיע גם ל11 שעות. אם תעשה את כל אלו - התוצאות יבואו. |
![]() |
![]() |