|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית מבוססת על אחת מתוכניות AB שבאתר.
כרגע אני עדיין יחסית מתאמן מתחיל, ואני מעדיף להמנע מסקאווט ודד ליפט כרגע. התוכנית הזאת לא כוללת את התרגילים הללו. A - חזה, כתפיים, יד קדמית: לחיצת חזה כנגד מוט לחיצת חזה עם משקוליות בשיפוע 30 מעלות פרפר במכונה לחיצת כתפיים עם משקוליות הרחקת זרועות לצדדים פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- הורדה למצח - 4 סטים. B - גב, יד קדמית, רגליים מתח - 3 סטים של המקסימום(שהוא כרגע בערך 9-5-3) פולי צר לפנים הרמת מוט T בשכיבה. זה כמו חתירה עם משקוליות. כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט W כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר בפולי תחתון לחיצת רגליים בשיפוע שלילי של 30 מעלות. זאת מכונה אבל מלבישים עלייה משקולות. פשיטות ברכיים כנגד מכונה כפיפות ברכיים כנגד מכונה במקום ההצעות השונות לגבי מספר החזרות, אני משתמש בנתון 'אוניברסלי' של בין 6-10 חזרות בכל סט. כלומר, השאיפה היא להגיע ל10 ובד"כ בסט הראשון אני מגיע לכך. בשאר הסטים בד"כ אני מגיע ל7-9 חזרות, ואני משתדל לא לרדת מתחת ל6 חזרות. מספר הסטים לכל תרגיל הוא 3, פרט למה שציינתי אחרת. אשמח לקבל הערות לגבי התוכנית הזאת, ושיפורים אם יש. אני מעדיף לבנות את התוכנית בעצמי עם עזרתכם מאשר לקבל עזרה במכון. לא הייתי מרוצה כל כך מהתוכנית הקודמת שבנו לי. |
![]() |
![]() |