|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() יש לי בעיה רפואית והיא שאני לא מזיע. גם אחרי אימון אינאירובי + אירובי של 40 דקות.
אין לי עם זה בעיה, הבעיה מתחילה כשהגוף מגיע לטמפרטורה מסוימת, עכשיו כבר לא חורף ולכן עכשיו זה חוזר אליי. כשאני נמצא באמצע האירובי אז אני מתחיל להיתגרד בכל הגוף ומרגיש עקצוצים מוזרים בגוף למשך כ5-10 דקות.. ואם הצלחתי לסבול את זה אז בהמשך האירובי איכשהו לאט לאט זה נעלם. בעבר הייתה לי בעיה יותר רצינית שכל פעם שהיה לי חם מידי אז נהיו לי גירודים + כתמים אדומים בגוף. הלכתי לשני רופאים מומחים בתקופה של הצבא ואף אחד לא ידע מה זה, נתנו לי תרופות מוזרות אבל שום דבר לא עזר זה פשוט חלף לבד... עכשיו אני מרגיש שזה חוזר, אמנם בדרגה פחות עוצמתית אבל עדיין זה מאוד לא נוח בזמן אימון שכל הגוף מגרד וצריך לסבול כמה דקות עד שהגוף מתרגל לחום וזה חולף. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת? אני שוקל אולי לקנות אופניים לאירובי ואת האירובי לעשות בבית מול המזגן וככה לפתור את הבעיה.. או שאני אמשיך לסבול במכון בתיקווה שזה מתישהו יעבור.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מתיעץ עם רופא שמומחה לאלרגיות.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מכיר את הבעיה של הגירודים ..
גם אני בקושי הזעתי אבל עכשיו איכשהוא המצב הסתדר ככל שאני עולה יותר במסה אני מזיע יותר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לך לרופא אזרחי , רופאים צבאיים הם על הפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הגירודים והכתמים האדומים נשמעים כמו תגובה אלרגית... לך לרופא מומחה.
רפואה שלמה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן.. אבל תגובה אלרגית לחום ?
אחד הרופאים שהלכתי אליהם היה רופא מומחה בקפלן הפנו אותי אליו מהצבא אז\ אולי הפיתרון הכי טוב והכי מהיר זה להגר לרוסיה שם תמיד קר
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי עדיף איזה ברד... או אייס קפה. קיצור אם למישהו יש קרובי משפחה אסקימוסים שישאל אותם אם יש להם מקום פנוי באיגלו בשבילי
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בסופו של דבר זה בדיוק ההיפך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ואיי גם לי יש את זה איזה מציק זה אבל אני כן מזיע וזה קורה לי בדרך כלל לאחר מאמץ גופני
או שאני מתקלח עם מים חמים מתחילים לי עיקצוצים מטורפים כאלה ואני מגרד את זה חזק ונוצרות לי מלא שריטות על הגוף מרוב שזה פאקינג מגרד!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לי דווקא זה נשמע בעיה די רצינית, זה נראה כאילו כל מערכת ההומואיוסטזיס שלך בגוף לא פועלת כמו שצריך. הזעה זה דרך לקרר את הגוף, במצב שאתה לא מזיע הטמפרטורה של הגוף יכולה לעלות וזה יכול להיות מסוכן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לי גם היו כתמים אדומים ומגרדים שהייתי מזיע ובכל פעם שהייתי בא במגע עם מים יותר מכמה דקות...... וזה בא לי רק בקיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי אני כן מזיע לכן אין פה בעייה של התחממות הגוף
(ותספר את זה לעיגולים שלי מתחת לבית שחי ![]() בקשר לעיקצוצים תמיד קישרתי את זה לבעייה שיש לי בעור העור שלי לא הכי בריא אני סובל ממשהו תורשתי(לא חמור) שזה מאין נקודות אדומות על הרבה מחלקי הגוף והרופא עור מכיר את זה ואומר שזה עובר לבד אין דרך לטפל אבל אני ממש לא חושב שיש לנו אותה בעיה אז כדאי שתלך גם אתה לרופא |
![]() |
![]() |