|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ככה החלוקה שלי עובדת
abcabcx ראשון - חזה + יד קידמית שני - גב + אחורית שלישי - כתפיים + רגליים רביעי -חזה + יד קידמית חמישי - גב + אחורית שישי- כתפיים + רגליים עכשיו הרבה אמרו לי להחליף בין היד הקדמית לאחורית כי בשאר הימים האחורית עובדת כשריר עזר והיא לא נחה עכשיו יש לי בעיה אחרי אימון חזה היד האחורית עייפה ואני לא יכול לעשות איתה מקסימום ככה גם הקדמית אחרי האימון גב....כך שזה לא מסתדר האחלפה מה אתם מציעים לאחליף או לא ? או יש עוד הצעות?
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תשמע , זה תלוי בבחירה של התרגילים.
גם נגיד והיד האחוית פועלת , האם זה גורם לה לנזק כ"כ רב שצריך להתייחס אליו?
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אני אוהבת חלוקה אחרת אבל גם לשלך יש יתרונות
חזה יד אחורית גב יד קדמית רגליים כתפיים
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אבל הרבה אמרו לי שריר לא יגדל וכאלה דברים יש לך הרבה התנגשיות ... אז רציתי לשאול אנשים שמבינים יותר ממני
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי תעשה :
חזה יד אחורית גב יד קדמית כתפיים ידיים ונגיד תסיים את האימון חזה או גב לצורך העניין ותבוא לידיים יותר עייף אולי תרים משקלים קצת יותר נמוכים אבל זה לא שהיד שלך לא עבדה היה לה כבר את העבודה ההתחלתית היום זה שהרמת קצת פחות משקל ממה שאתה רגיל זה כבר השרירים יתרגלו אחרי שבועיים-שלוש עם התוכנית.. לפי דעתי זה חלוקה יותר טובה.. כי נגיד אם אתה עושה חזה יד קדמית ועבדת חזק על היד הקדמית ובאת יום למחרת לגב זה מגביל אותך נורא לגב.. קאפיש? ![]()
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תירצה רעיונות אז לא חסר. |
|
![]() |
![]() |