|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחר כנראה אקנה אבקה בפעם הראשונה.
המטרה שלי היא לעלות במסה אבל לא להשמין ולהשאר כמה שיותר מחוטב. איזה אבקת חלבון אתם ממליצים לי? איזה טעם הכי טעים? כמה פעמיים ביום אני צריך לשתות את האבקה? ומה ההבדל בין סוגי האבקות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() יש הרבה אבקות בשוק....האבדלים בעיקר באיכות,סוגי חלבון,וההרכב של חומצות אמינו וכמות חלבון במנה.ויטמינים ומינרלים...
האבקה הכי נמכרת היא של אופטימום.הקופסה השחורה.וגם המחיר טוב. 300 שקל. http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 טעם מומלץ בננה וקרם עוגיות. אם יש תקציב אתה יכול ללכת על הפרו קומפלקס של אופטימום טעם שוקו עולה 400. http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעוניין לקנות את האופטיום.
השאלה שלי היא לגבי שאר הסוגים,החלבון בהם פחות איכותי מהאופטיום? וכמה זמן אמור להחזיק לי קופסה כזה של אבקה? ושאלה אחרונה אין שום סיכון בריאותי בשתיית אבקות נכון? המון תודה לך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() חחח שניהם אופטימום. אני מבין שאתה זורם על הקופסה השחורה.סבבה.
*אין סיכון בשתיית אבקות חלבון. תראה בקופסאות האלה יש לך בארך בין 70-80 מנות תלוי בטעמים. את האבקה בדרך כלל שותים כף בבוקר ואחרי אימון גם. השאר אוכל מהתפריט. בימים ללא אימון רק בבוקר,אז תעשה את החישוב שלך לכמה זמן זה יספיק. *יש אבקות יותר זולות ואם ערכים פחות טובים וזה כולל הכל,גם טעם התערבבות האבקה,חומצות אמינו ועוד..האופטימום זאת פחירה טובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תודה רבה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אין כול כך שאלה של מתי
אתה צריך לאכול תפריט מסודר ואז לצרוך את האבקה לפי הצורך שלך באותו הזמן לדוגמא : אם בבוקר אתה אוכל גביע קוטג + 2 פרוסת לחם וכו אז אתה לא צריך בבוקר אבל אם אתה לא רעב בבוקר או אין לך זמן לאכול אז אתה צריך אבקה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דין, אם כבר אתה קונה את האופטימום אל תקנה קופסה.
תקנה שק, משתלם הרבה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, בדקתי את זה.
בשק יש פי שניים מבקופסה. קופסה עולה 300 (ויש בה 2.3 קילו) ושק 535 (ויש בו 4.7 קילו). ככה שיותר משתלם לקנות שק, אבל אם זאת פעם ראשונה אולי באמת כדאי שתלך על הקופסה. עריכה: יש גם קופסאות קטנות יותר שעולות 200 או 130 שקל, אבל ככל שהקופסה קטנה יותר ו"זולה" יותר, אתה בעצם מקבל הרבה פחות ביחס למה שאתה משלם. זה טוב אם רוצים לנסות לפעם הראשונה בלי להוציא כל כך הרבה כסף, רק כדי לראות איך אתה מתחבר למוצר. יש לך קופסה של 900 גרם ב-200 שקל, וקופסה עוד יותר קטנה של 450 גרם ב-130 שקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אסף, הקופסה של המאתיים גרם תענה על הצרכים שלי?
הכמות לא קטנה מדי? לכמה זמן זה אמור להחזיק לי? |
![]() |
![]() |