|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תחליף ארוחה Mrp
רכשתי תחליף ארוחה MRP בטעם שוקו
ניסיתי לקחת אותו פעמיים הדבר הזה נוראי, מאוד מתוק, נשאר גושים וגורם לך לבחילה של שעה אחרי זה ![]() ![]() ![]() יש מישהו שמשתמש ב MRP ? מה אתם ממליצים לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לערבב בבלנדר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם זה ממש לא מסתדר לך ואתה לא מוצא פתרון אחר יש בgnc בחנות בארה"ב וזה כמובן פתרון אם יש לך מישהו שנוסע לשם בקרוב.. אז יש להם שייקרים עם בלנדרים כאלה שמערבבים הכל משייק חלבון עד למלט.. זה כזה שייקר כמו של ישראלבודי שמוכרים רק שיש לו בלנדר בתוכו ממש מגניב..
אבל זה אם הכל כבר לא עבד.. :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי לדעת אם מישהו לוקח Mrp או לקח ואיך הוא מסתדר עם זה ?
המטרה הייתה להשתמש ב Mrp בתור תחליף ארוחה, אני לא יתחיל להסתובב עם בלנדר נייד איתי בכל מקום. אם לא אמצא פתרון לטעם (המתיקות וגושים) אני מתכוון להחזיר את זה לחנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה לדעתי זה מוצר מאוד טעים אם הוא מתוק לך מדי אז פשוט תדלל אותו עם יותר מים/חלב וככה תקבל טעם פחות מתוק לגבי הגושים אתה מערבב אותו עם שייקר?
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם שאני מוסיף הרבה מיים זה עדיין מתוק מאוד אני מוסיף קרוב לליטר מים וזה מתוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() תנסה את ה GAINER MATRIX של חברת ISS,יש בו הרבה פחות סוכר ב MRP-רק 16,יש לו 60 גרם חלבון למנה ורק 4 גרם שומן הטעם שלו חבל על הזמן זה גיינר ברמה חבל על הזמן.
Gainer Matrix™ VanillaSupplement FactsServing Size: 177g (4 scoops) Servings Per Container: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני מריח הרבה סוכר ענבים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
*דבר ראשון הוא אומר שקנה את אה MRP בשביל תחליף ארוחה.שזאת גם המטרה של המוצר(אה MRP מכיל חלבון,פחמימות,ויטמינים ומינרלים חשובים)ושלא נדבר על הטעם שלו.כי הוא פשוט חבל על הזמן!יצע לי לישתות את השוקו והוא דווקה פצצה.גם אם מיים וגם אם חלב.אם למישהו זה מתוק מידי אז מוסיפים מיים.או שסמים פחות אבקה.בכל מקרה אחרי כמה טעימות תמיד מתרגלים לכל טעם. אבל אתה בה ומציע לו גיינר,במקום אם יותר קלוריות שבסוף יגרום לו לעודף קלורי והשמנה. *דבר נוסף זה שאתה בה ואומר שבגיינר הזה יש פחות סוכר ואתה אומר שיש בוא 16 ,אבל לאומת זאת ב-MRP יש רק 4 גרם סוכר.אתה סתם מטעה פה אנשים. *ואז אתה בה ואומר שיש בגיינר הזה גם 60 גרם חלבון.כאשר מדובר על 4 סכופים של אבקת=177 גרם אבקת(אתה רשמת) אז אם כבר אתה מציע למישהו גיינר תמליץ לו על גיינר של אופטימום שהוא יותר טוב ויותר איכותי כאשר יש בוא 64 גרם חלבון ב-159 גרם אבקת. *ותפסיק כבר לידחוף את אה ISS שלך בכל פוסט.אתה ממליץ על זה בכל פוסט למרות שזה הרבה פחות איכותי מהאופטימום לדוגמה. כולל בחלבון של החברה הזאת שיש בה פחות מ-70% חלבון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() חח אני לא דוחף כלום לעולם לא אמרתי שאופטימום לא טובה היא אפילו מעולה אבל אני חושב ISS חברה מעולה ולא תשכנע אותי אחרת ניסיתי מלא תוספים ומה שהכי אהבתי זה אופטימום ו ISS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
דרך אגב ראיתי את התמונות שלך את סוסון לא קטן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() *האיתי סוסון.
כבר לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אני מתאר לעצמי שזה קשור לתמונה הראשונה.זה בגלל הצבא? איפה אתה משרת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר בבקשה לקבל פרטים על התחליף הארוחה הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |