|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה, היום קיבלתי את הסיכום להיסטוריה ב'..
ורציתי לשאול את דעתכם לגבי משהו.. בפרק השני - צריך לבחור 2 שאלות מתוך ארבע נושאים. עכשיו בסיכום הזה, יש את כל ארבע הנושאים, לא רק שתיים.. יש בו גם את השואה, גם את גרמניה הנאצית, גם מלחמת העולם השניה וגם את היהודים בארצות צפון אפריקה.. השואה - 8 עמודים בכתב 12 גרמניה הנאצית - כנ"ל היהודים בארצות צפון אפריקה - שתי עמודים בכתב 12 מלחמת העולם השניה - שלוש עמודים בכתב 12. תזכרו שאני צריך לענות על רק שתי שאלות - הכוונה לשתי נושאים.. למה לעזאזאל אני צריך ללמוד את כל הארבע - להוסיף לעצמי 16 עמודים לחומר, במקום ללמוד רק את היהודים בארצות צפון אפריקה ואת מלחמת העולם השניה!?.. כאילו מה הטמטום?.. וכל מי שאני אומר לו את זה אומר לי: "לא זה לא טוב, *זיוני שכל כאלה ואחרים*, וצריך ללמוד את הכל" מה דעתכם?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב, תלמד 3\4, אבל 2\4 זה מסוכן.
זה מה שעשיתי בהיסטוריה א', במגן הימרתי מצוין והכל טוב, קיבלתי 90. בבגרות כל ההימורים שלי נפלו לפח וקיבלתי בבגרות 55 (לא עשיתי שוב ביא' כמו אדיוט, לא נורא). ד"א אתה יכול לשלוח לי את כל הסיכומים שלך למייל?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן יש מצב שזה מה שאני יעשה, אבל אין סיכוי שאני לומד גם את השואה, וגם את גרמניה הנאצית..
יותר מדי מידע בשבילי. מה המייל שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נערך
תודה מראש ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נשלח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי, מלך
![]() ![]() רק חבל שבנושא הראשון אתם למדת על צרפת ואני על רוסיה, סו בורינג. ד"א, הבנות שעשו את הסיכום הזה, יושבות על ממוצע 115???
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן הם יושבות על 100, חרשניות.. אבל אחלה ילדות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קין רק רציתי לשאול אותך אם הסיכומים האלה הם לאחר המיקוד?
כלומר אין בהם את החומר של המיקוד?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אין בהם את החומר שירד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני לומד את הנאצים ואת צפון אפריקה בלבד, ואני אסביר לך למה.
על הנאצים אתה מקבל שאלה אחת, על מלחמת העולם הראשונה והשואה אתה מקבל ביחד 2 שאלות ועל צפון אפריקה אתה מקבל 2. כלומר, אתה לומד 2 נושאים ומקבל 3 שאלות בחירה. כמובן חשוב להזכיר שאי אפשר לבחור 2 מצפון אפריקה, אבל עדיין אתה יכול לעשות בחירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לזה שמעליי.. אפשר גם ללמוד רק נאצים ומלחמת עולם שניה.... אבל עדיין מישהו יכול להביא לי סיכום טוב כזה על צפון אפריקה
ושאלה אצלנו למדו בפרק הראשון את פולין ויש שם 4 סעיפים ויהיו 2 שאלות וחייב לענות על אחת.. זאת אומרת שכל שאלה תורכב מ2 סעיפים, אז כדאי להמר ולא ללמוד 2 סעיפים? לאלה שעושים אפשרות ב' מי בחר בפרק השלישי את נאצר והסיבות לאיחוד ופירוק? (הניסוח קצת לא נכון אבל הדבר הראשון שבפרק ה3)
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז יש לך סיכום טוב להביא לי?
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול לשלוח תסיכום במייל למי שרוצה..
למוטי, יש לי שתי שאלות, כמה עמודים הסיכום על צפון אפריקה אצלך? והאם יכול לקרות מצב שיהיו לי שתי שאלות על השואה לדוגמא(ואז לא יהיה שאלות על מלה"ע) או מצב הפוך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המבנה של הבחינה הוא די קבוע, 1 על שנות ה-30 ( הנאצים ), 2 על השואה ומלחמת העולם השנייה ( כאן המורה שלנו אמרה שהם יכולים לשלב אחת מהשואה ואחת ממלחמת העולם השנייה ), ו-2 שאלות על צפון אפריקה ( כאשר אתה יכול לבחור רק אחת מהן ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מוטי אתה בטוח ב-1000% במה שאתה אומר?
ככה שאם אתה לומד רק את גרמניה (נושא 1) וצפון אפריקה (נושא 5) אתה בעצם מכסה את כל השאלות של התקופה השנייה? השואה זה המון ללמוד, ואם אתה אומר שאי אפשר גרמניה+מלחה"ע 2 (בגלל שיכולים לשלב מלחה"ע+שואה) אז זה השיטה שלך היא הכי טובה. עריכה: מוטי יש לך סיכומים במחשב?
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבוא למסנג'ר שלי אני אפנה אותך למישהו שיעזור לך ![]() Berger5@bezeqint.net |
|
![]() |
![]() |