|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד בתוכנית Fbw אז אני משתדל לעבוד בעיקר עם תרגילים מוכרבים
אז נגיד בתרגילים האלה: לחיצת חזה ללא שיפוע עם מוט לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים כפיפות מרפקים בעמידה עם דאמבלים לחיצת צרפתית עם מוט W אז בהם יהיה טוב להחליף בתרגילים האלה כל כמה זמן בין דאמבלים למוט וההפך? ואם כן אז כל כמה שמן כדאי להחליף? חודש? חודשיים? ובקשר לחזרות אני עובד על 10 חזרות ואני לא רוצה לרדת לפחות או לעשות יותר מ-12 אז גם בחזרות כדאי לגוון? אם כן איך וכל כמה זמן? נ.ב. איזה תרגיל מפתח יותר טוב כתף אמצעית? לחיצת כתפיים בישיבה עם דאמבלים או הרחקת ידיים לצצדים בעמידה? עודו שאלה קטנה שלא הכי קשורה לנושא... אני יכול לעבוד באימון AB ונגיד יוצא שבוע-שבועים אין לי זמן ל-4 פעמים אז בהם לעשות FBW ואז שוב לחזור ל-AB? זה טוב או שלא? טוב זהו ותודה ענקית לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער על הדאבל... אבל מישהו יכול לענות לי על השאלות?
נ.ב. עשיתי דאבל כי לא רציתי לפתוח סתם אשכול חדש אז פשוט הקפצתי שוב את האשכול אז אם אסור לעשות את זה אז סליחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() שינוי וגיוון מומלץ כל חודשיים שלוש ...
אתה יכול לגוון בחזרות , בתרגילים , וכו' .. תבחר לך משהו ותשנה .. למשל אם עבדת עד עכשיו 8-10 חזרות .. בתוכנית הבאה שלך תשנה.. וכו' . בקשר לכתפיים לחיצת כתפיים עם מוט מאחורי הראש תעשה את העבודה .. תרגיל חזק ! http://www.exrx.net/WeightExercises/...NeckPress.html
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולמה לא לעשות לחיצת כתפיים? דווקא באימון FBW לא אמורים לעשות קצת תרגילים אבל טובים? כי שמעתי שזה אחלה תרגיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אתה מודע לזה שבלחיצת כתפיים באחיזה רגילה יש הרחקה בכתף?
![]() |