![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים,תגידו תכלס,כשיש לכם דלקת בכתף,התרגיל שהחרא הזה הכי מפריע זה בנץ' אצל הרוב לפחות ממה שאני מבין.
איך אתם מסתדרים עם הדלקות בכתפיים? לוקחים הפסקה של כמה ימים? או פשוט מורידים משקלי עבודה בזמן הזה? והממ שמים משחות משהו שזה יעבור מהר יותר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() אצלי הכי מפריע זה חתירה וגם התרגיל הזה.
http://exrx.net/WeightExercises/Delt...eralRaise.html אני אישית ממשיך להתאמן בתרגילים שהכתפיים לא עובדים בצורה חזקה בהם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יש לי משו דפוק טילים בכתף אחורית!
עשיתי כולה תרגיל אחד באימון אחד ועל המקום מתחילים לי כאבים של דלקת... כבר קבעתי תור לאורטופד |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם וולטורן ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קומפקס כתב שהספיגה של הדיקלופנק סודיום ממשחות לא ממש יעילה, אני פעם שעברה שהיו לי את הכאבים לקחתי "אביטרן" שזה 100mg דיקלופנק סודיום בשחרור מושהה (צריך מרשם מהאורטופד)
קיצר הכדורים האלו העבירו לי את הכאבים לגמרי עד לפני כמה ימים שזה חזר(מפאקינג תרגיל אחד!!!) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב להצטרף, יש לי דלקת בשורש כף היד שהולכת וחוזרת, והיום זה ממש החמיר, אני לא יכול לעשות כלום, כאבים ממש מעיקים, מה אתם ממליצים לי לעשות? שמתי כפפה ארוכה מיוחדת שאמורה לחמם את האזור ולתמוך, היא מיוחדת לפציעות באזור הזה אבל היא גורמת לי לגירוי וכל האזור אדום :[
איזה משחה מומלץ לקחת? לקבוע תור לאורטופד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() משחות לא עוזר לדעתי, לכו לאורטופד תגידו שכואב לכם ושיתן כדורים זה הכי יעיל!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הוא יתן לי ככה סתם כדורים? כדאי לי להגיד לו שניסיתי משחות וזה לא עזר? כדי שיתן לי כדורים בטוח.. תנו לי שמות של משחות חח..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני אמרתי תאמת שכואבת לי הכתף שבוע, ששמתי משחה וזה לא עזר הוא בדק תכתף ואמר שזה כנראה דלקת ורשם לי 10 כדורים של אביטרן שהיו יעילים להפליא (עם מנוחה כמובן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
כשזה נוגע למשחות ודלקות , בד"כ מביאים וולטרן ודיקלופנאק סודיום , שזה בעצם אותו דבר בכל מה שנוגע לתרופות , כנראה יביאו לך אטופאן או ארקוקסיה , Nsaid מהדור החדש מסוג חוסמי Cox2 סלקטיביים , אמורים לעזור ברוב המקרים אני חטפתי מתיחה ברצועה בשורש כף היד ועכשיו על אטופן , ויש לציין שהוא משכך כאבים חזק אחושרמוטה
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אבל הארקורקסיה עזרר..אבל חזר..קיצר..עשיתי איזה כמה חודשים מנוחה ובהרבה יותר טוב.. מדי פעם מורח משחות..אקסיפן,ועוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך כאב, מה שצריך זה שלא תיווצר דלקת (או לעצור את מה שכבר יש)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
דווקא ארקוקסיה עזר לי בזמן השימוש אבל כשסיימתי הכאב חזר לנורמה האטופאן עוזר חזק,לא יודע עד כמה בעניין הרצועה אבל לפחות אני מתאמן בלי כאבים הרי כמעט כלמשכחי הכאבים הם NSAID'S
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שאני אבין, הכדורים האלו רק משככי כאבים? הם לא עושים כלום בעניין הדלקת? (* אני מרגיש ששאלתי שאלה ממש מפגרת.. *)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() Nsaid's כלומר נוגדי דלקת שאינם אסטרואידיים הם בנוסף משככי כאבים
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אני ישר כשמתחילה לי דלקת לא משנה איפה,אני לוקח יומיים-שלוש מנוחה מאימונים + לוקח כדורים אנטי דלקטיים ! וברוך השם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() ![]() ![]() אפילו כבר אנשים מן השורה, למדו שסטרואידים זה לא אסטרואידים... וכאן "באדי בילדרים" קוראים לזה אסטרואידים? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |