|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה מדוגם וזה אם כול מה שצריך עכשיו
מישהו יכול לעזור לי מה ליקנות ומאיפה ? ומה אני צריך בעיקר בבקשה תעזרו לי אני מוכן עד 10 אלף שקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מאיפה לך 10 אלף שקל למכון כושר??
טוב תקשיב אני יגיד לך מה לקנות כי כבר התעסקתי מלא זמן בעסק הזה. דבר ראשון והכי חשוב בחדר כושר: http://www.simplyfitnessequipment.co...bok/guards.jpg אם אין לך את החרא הזה תאמין לי שתסבול , אי אפשר לשים דאמבל של מעל 20 קילו בשקט על הרצפה בלי זה ותאמין לי זה גם כשאתה ממש מנסה אני מניח שתעשה דדליפטים ודברים שלא יתנו לעשות בחדר כושר טיפוסי , וזה עושה הרבה רעש (זה לא יהרוס אצ הרצפה , יש רהיטים ששוקלים 500 קילו ושמנים ששוקלים 200 שקופצים בבית שלהם אבל צריך ריפוד עבה!!) וכמובן זה יפה אין לי מושג כמה זה עולה , אבל מחיר זניח דבר שני , ![]() אתה קונה מוט קצר 1.2-1.5 מטר , הארוכים יותר יקרים מידי מסורבלים מידי ומה עוד? הם מתעקמים (אלא עם זה אולימפי ואז זה עולה 400 שקל ואתה לא יכול לשים פלטות מתאימות וזה בזבוז כסף) השיקול באורך של המוט זה שתוכל לשים שמה כמה שיותר פלטות של 20 קילו בשביל הבשר של התרגיל כי בדרך כלל אין הרבה מקום במוטות האלה. אבל מוט קצר עדיף לבית! עולה 100-200 שקל פלטות עולות בסביבת ה8 שקל לקילו היום במחיר ממוצע אני עוד זוכר שעלו 5 ו4 במקומות זולים אם תמצא יד שנייה תקפוץ על זה , יש מקומות שתמצא פלטות ב6 שקל , מציא לך ללכת אליהם וביד שניהי אפשר אולי למצוא ב5 אתה תרצה בסביבת 4 פלטות של 20 2 של 15 2 של 7.5 (תדלג על ה10) 4 של 5 4-8 של 2.5 ו4 של 1.25 ככה שלא יהיו לך בעיות עם המשקל ככל שתעלה בתרגילים. וידיות של דאמבלים בלי ציפוי ( הוא יורד אחרי שנה של שימוש ומפריע מילא) = איזה 50 שקל כל אחד. דבר נוסף חשוב מאוד. זה זה: ![]() יהיה הדבר היקר ביותר בחדר כושר אבל גם הבסיס של החדר כושר , מפה אפשר לעלות על מתח ולעשות סקווטים ולחיצות חזה ללא ספוטר . הדגם היחיד שמצאתי בארץ עולה 2300~ ניתן לבנות אחד אם יש לך חנות של מוטות פלדה מיוחדים (אתה מכיר עם השורות חורים האלה להברגה) הוא לא יחזיק נפילה של 500 קילו בוא נגיד , אבל פלדה זה פלדה אני לא יודע באמת כמה יצא לך אבל אני מאמין שבסביבת ה1000 , אם אתה מתאמן במוסך \ מקלט או משהו כזה. הצעד הבא זה לבנות כאלה , רצועת סיבים ארוכה(חנןיות בע"ח מוכרות חגורות ארוכות ב30 שקל ככה אתה פותח אותם מהאמצע ומכפיל את האורך שלהם) + שתי צינורות = אתה עושה מזה רצועות כאלה כמו שעשיתי ותולא על המעמד לסקווטים = יש לך טבעות וזה באמת אחד הדברים השימושיים. לי זה עלה 80 שקל לבנות וגם בזבזתי מלא כסף ( נ.ב אני רק ממליץ לך מידע של אינטרנט יש לי פחות מחצי מהציוד הזה , בעצם יש לי רק שתי דאמבלס של 25 מקסימום כל אחד מוט מתח חבל קפיצה ואלה) והדבר הבא זה זה: ![]() כמה שיותר פשוט יותר טוב , יש לי מילא סקווט ראש אתה לא צריך מעמד למוט. תשים לב לעובי של החיבורים בספה , זה הכי חשוב , הברזל עצמו לא יתעקם גם מעומס של טונות אבל החיבורים זה החולייה החלשה. נכון לעכשיו זרקת 3000-5000 שקל ואתה יכול לעשות כמעט את הכל אבל בידיך יש 10 אלף שקל לזרוק אז תקנה איזו פלטפורמה אולימפית ואז נבוא כל הפורום אליך ונשתלט לך על הח"כ
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה גלדיאטור איכותי+מה שליאו אמר חוץ מהמעמד לסקוואט שלפי דעתי אפשר לוותר עם קצת יצרתיות, אני מכיר מישהו שפוט ריתך שתי מוטות ברזל לקיר וזה היה המעמד שלו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() חיכיתי לזה שיגיד את זה ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול גם לקנות פולי תחתון או פולי עליון (לא יודע אם מוכרים בנפרד) אם חסר לך תרגיל לגב, או שפשוט תביא מוט של מתח.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() למה צריך הכול מורכב? יש לו שם פולי עליון ,כבלים, פולי תחתון,פרפר,מתח,כיסא פריצ'ר,לחיצת חזה חופשי,וזה עלה 7000 שקל נראה לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף לקנות ספה,מוט,עמודים ומספיק פלטות ולעשות תרגילים מורכבים חופשי..... אולי לקנות עוד מתח וזהו
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
7000 שקל? כבר עדיף לקנות מולטי-טריינר ב-1500 שקל עם אותם דברים כמעט, חוץ מהלחיצת חזה והמתח שהוא יכול להביא בזיל לזול.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נראלי לי שעדיף בסופו של דבר חדר כושר..
אבל אם בכל זאת תרצה כנס לפה מוכרים ציוד איכותי ותנסה לארגן איזה קומבינה עם המשלוחים: www.energym.co.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתור אחד שהרכיב מולטי-טריינר לבד... אני לא יודע איך 3 אנשים ירכיבו את הדבר הזה...
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() גמרתי
![]() |
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() תגיד לאו, היית פעם במכון גימנסטיקה? נשמע לי אחלה מקום. בניין גדול וריק כזה עם גג מתכת גבוה (את בטח יודע על מה אני מדבר עם משקולות חופשיות, פלטפורמות, ראקים ובנצ'ים, קצת מכשירים וציוד לגימנסטיקה בתוספת ציוד לאתלטיקה קלה ובריכה נשמע לי כמו גן עדן)...
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() מה התלהבתם מהדבר הזה?! אין שם משקולות חופשיות בכלל. ציוד פשוט כמו בנץ', מעמדים והרבה ברזל יותר יעילים בהרבה.
![]() |
#20 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
יהיה נחמד להרכיב משהו , תחשוב העלות של התחזוקה והציוד יעלו לנו אולי שליש ממכות כושר קטן. ונשים בצמתים פרסומות של בנות רגילות במכנס צמוד שאומרות דברים טובים על המקום וליד זה איזה פונסרשיפ של קורנפלקס
![]() |