|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לך דוקטור,
כתוצאה מעומס יתר באימונים ובחיי היום יום לפני חצי שנה נחבלתי בגב. לאחר עומס על הגב הרגשתי כאב חזק מאוד אשר גרם לי לחוסר תנועה לשבוע. אני תמיד התמודדתי בקלות עם בעיות שרירים וכאבים עברו תוך כמה ימים או שבוע .חשבתי שזו סתם עייפות של השריר אז החלטתי לא ללכת לרופא ולתת לזמן לרפא. כאב החד והחזק עצמו נחלש, אך לא נעלם והוא כבר זמן כה רב איתי. . עשיתי בירור של העניין Ct ע"ש, מיפוי עצמות שיצאו תקינים (emg בדרך), היתי אצל אורטופדים ואמרו לי שהבעיה היא בשריר רומבואיד. אני אתאר לך את הכאב שלי... הכאב הוא לא חד ולא כאב תופת אבל מאוד מציק ומעייף ... אם אני יותר מ20 דקות על הרגליים אני מרגיש עייף גמור . אני מרגיש את הכאב מתגבר כאשר אני לוקח נשימה עמוקה וכאשר אני מניע את הכתף והיד אחורה עד המקסימום. אני כבר לא מתאמן כי אני מפחד להחמיר את המצב ובגלל זה אני מפחד לאבד ממסת השריר ![]() עוד משהו מעניין, כשאני מנסה לגעת או שנוגעים לי בגב באיזור הכואב אני מרגיש שהאיזור בריא והכאב נמצא עמוק יותר ואי אפשר לגעת בו. הבנתי שהשריר עצמו הוא "שכבה שניה" ? כלומר אי אפשר לגעת בו ולמחוש אותו... האם זה נכון?? עשיתי פיזיותרפיה כמה פעמים זה פשוט לא עוזר. הרופא אמר אם פיזיותרפיה לא תעזור הוא יעשה לי זריקה. מצטער על חוסר הידע אבל האם הזריקה במצבי באמת תוכל לעזור ?( פשוט אני מותש נראה לי ששום דבר כבר לא יעזור ) . האם ידועה לך הבעיה דר' ? אשמח לשמוע את דעתך. תודה רבה לך אני מקווה שתענה במהירות יום מושלם |
![]() |
![]() |