|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אתמול הייתי בחנות קפצתי לבקר את גיל ראיתי את המשרד החדש...
תראו מזה לאט לאט גדלים זה התחיל מעוד סניף, עכשיו משרד.. כל הכבוד לך גיל תמשיך ככה להרחיב אופקים לאט לאט מי יודע לאן זה יגיע! ממש יפה! מגיע לישראלבודי הרבה ביקורת חיובית חברה =) בהצלחה בהמשך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() משרד שמשרד... שיפתחו כבר סניף בנגב!!!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() או סניף בירושלים
יהיה להם שליח אחד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח פייייי קשיש אני הייתי שם ממיזמן אם קרייזלר עוד שהוא רק נפתח
![]() בכל אופן פעם הבאה שאתה קופץ לחנות עשה צילצול תגיד "גלעד בוא אני בחנות בוא תגיד שלום" ואני אבוא! בכל אופן באמת מגיע כל הכבוד לגיל ואני מאחל לשפל הזה רק בהצלחה בקידום ישראלבודי,ושידע שאנחנו פה כדי לתמוך בקידום הזה בכל דרך אפשרית! אתה שמעתה אותי שם גילי?או שאני צריך ללכת למרפסת ולטפס על המעקה כדי שתיתיחס להודעה שלי :laugh: ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מידיעה שהגיעה אליי זה עתה, ישראלבודי מתכננים לפתוח סניף בקייב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יפה, מתפתחים
שיהיה בהצלחה
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמיר שאתה פוגש את גיל תגיד לו את זה.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גיל, מה עם הצפון?! שכחתם אותנו!
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() מה זה משרד של פגישות יעוץ אישיות או עוד חנות?
ואיפה המשרד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הגיע הזמן שנפתח. שבוע הבא אני אצלו בפגישה, ככה אני לא אצטרך לחפש שעה חניה ליד הטארגט. ליד החנות בביאליק יש חניה כמו זבל.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד, זה מגניב לאללה שככה זה מתפתח, כי ככל שהחנות והאתר מתפתחים, ככה גם המודעות בארץ לפיתוח גוף והעניין וכו'.
כל עוד יש פיתוח אבל המחירים הנוחים של החנות והפגישות ישארו כמו שהם, רק נשאר לאחל ישר כוח
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הם חייבים סניף בדרום הרחוק ובצפון!! ילך להם טוב..
זה מבאס שצריך לשלם כל כך הרבה כסף על נסיעות =[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() בראשון לציון יש משרד כבר הרבה זמן, זה לא שהוא עושה פגישות רק בטארגט או בחנות עצמה ברמת גן. בקרוב יהיה עוד, אבל צפון ודרום זה בעייתי בגלל שגיל וכל הנהלת החברה נמצאים באיזור המרכז. אבל אין ספק שזה בתכניות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הפיתוח של ישראלבאדי זה דבר טוב ויפה.
מה שיותר חשוב זה שצריך לפתח את כל הקטע של פיתוח גוף בארץ כי הוא לא משהו כרגע. להכניס לאנשים קצת מודעות.... בהצלחה גיל... בהצלחה ישראלבאדי