|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתכלו כולם אומרים זה מיתוס
אבל איך יכול להיות שאני נוגע בבטן הקוביות למלה השתייים הרבה יותר גדולות מכול השאר ???? ביכלל ה4 הראשונות שיותר קרובות לחזה יותר גדולות מההם !! וגם כול הקטע הזה של הרמת רגליים לפנים וכול החרה זה לא מביא דגש על הסיבים של הקוביות היותר למטה למה כזה אני עושה שכיבות אם מישכל של במכשיר אשכרה אני מרגיש רק את ה4 עובדות כול השאר לא
![]() |
#2 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() אני אישית חושב שזה לא מיתוס..והבטן באמת "מחולקת" כי יש תרגילים שמדגישים חלק אחד של הבטן ויש תרגילים שמדגישים חלק אחר..
זה אותו דבר שיגידו שאין דבר כזה כתף אחורית אמצעית וקדמית..או שאין דבר כזה חזה עליון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הבטן זהו שריר אחד, הסיבות שאתה בעבודה בזוויות שונות על הבטן, מרגיש חלקים שונים, זה מכיוון עיצבובים שונים הנמצאים במקום (עצבים).
המושג בטן תחתונה/עליונה/אמצעית נכונים רק לתחום הרפואה, כאשר אתה מגיע לרופא ומתלונן על כאבי בטן, אז הוא עשוי לשאול אותך האם בבטן התחתונה? העליונה? וזה מכיוון איברים פנימיים שונים הנמצאים בכל אזור. כאשר אנחנו מסתכלים על הבטן בראייה לעבודה בחדר כושר, הבטן זהו שריר אחד.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |