|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
מה קורה לי???
היום קמתי בבוקר (יותר נכון בצהריים) והרגשתי עייף בצורה משמעותית. יותר מאוחר במשך היום שמתי לב שהתנפחתי בצורה משמעותית, אולי הכי מנופח שהייתי אי-פעם, ועם זאת, הרגשתי שאני לא חזק כמו שהייתי בימים האחרונים.
באתי לעשות את אימון הכוח של יום שלישי וכבר בחימום הרגשתי שמשהו לא בסדר, כי הרגשתי חלש ולא חזק כמו תמיד. בדרך-כלל אני מתחיל עם 4 סטים של 10 עליות מתח כל-אחד, אבל כבר בעלייה הראשונה הרגשתי שזה לא הולך חלק ושאני לא חזק כתמול-שלשום ואחרי העלייה השישית החלטתי לוותר על האימון. כשחזרתי הבייתה מהאימון הסתכלתי על התאריך וגיליתי שהיום עברו בדיוק 6 שבועות מאז שהתחלתי להתאמן והסקתי שחייב להיות קשר כלשהו. השאלה שלי היא: מה אכן גורם לזה, והאם אני יכול לפצות על האימון מחר או שאני צריך לנוח עוד? תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע לפני שאתהמסיק מסקנות.....
דברים כאלה קורים.... אימון חלש קורב לעיתים...אם לא אכלת טוב אם לא ישנת מספיק... זה תלוי בהרבה דברים... לגבי הניפוח שעברת אני לא יודע מה להגיד לך נראה לי שאתה סתם מרגיש ככה.... תראה איך אימונים הבאים ילכו.... אני משער שתחזור לשיגרה מהר מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תודה בכל זאת מישהו יכול לתת לי עוד חוות דעת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() אולי קמת בבוקר מרוקן מנוזלים.. ובגלל זה ניראת יותר חטוב מה שגרם לך לראות את השרירים שלך יותר בבירור..
בקשר לחולשה בבוקר... אין מה לדאוג כל אחד קם לפעמים חלש ולפעמים חזק.. י יותר מידי גורמים שקשורים לזה על תנסה להבין ממה זה נבע.. קח כדוגמא בקשר לזה שקמת בבוקר והרגשת "גדול": אחרי כל פעם שאני הולך לים.. יום למחורת אני קם ונראה בבוקר חטוב וכל השרירים בולטים כאילו סיימתי עם חיטוב לפני תחרות.. אבל בעצם ירדתי בנוזלים ואפילו אפשר לבדוק במשקל שירדתי ב-1-2 קילו שיעלו כמובן יום\יומיים אחרי זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע שרלוק אין קשר בין התאריך למה שקרה. הגוף שלך לא חוגג 6 שבועות של אימונים בזה שהוא נח ומצפה שתיקח אותו לבילוי אצל זונה או משהו בסיגנון.
דבר שני, נראה לי שפשוט לא שתית מספיק. כשאתה אומר שהגוף שלך היה "מנופח" זה רק למראית עין או שבדקת היקף?
![]() |
#6 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה קורה כל 6 שבועות מה קרה לך
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אז מה לכל אחד יש ימים שהוא מרגיש קצת חולשה אם זה ממשיך אז יכול להיות שאתה:
1)לא ישן מספיק 2)לא אוכל נכון 3)חסרים לך ויטמינים ומינרלים ואתה צריך לעשות בדיקת דם כדי לראות מה חסר 4)מתאמן יותר מידי אינטנסיבי |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
הכל בבהומור כן? ![]() ![]() ד"א תגיד איך העיניינים בצבא? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() על התגובה הזאת אתה צריך לקבל כאפת שטות ![]() ![]() ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אחי זה גם לי קורה מדי פעם משום מה...כל האימונים שלי מאוד מאוד מאסיביים ואני מצליח להפציץ משקלים גם שאני עייף אבל ...באימוני חזה בזמן האחרון אני רק נחלש וזה באמת מתחיל לעצבן אני מניח שהסיבות שאמרו לך פה הכי הגיוניות במקרה שלי בדקתי וזה חוסר שעות שינה ..
אני הולך לחדר כושר פעמיים ביום בבוקר על בטן ריקה לעשות אירובי ובצהריים (אחרי יום עבודה קורע) לעבוד משקולות ואחרי זה לומד עד הלילה תשתדל לשמור על סדר הארוחות שלך ועל שיעות השינה זה הכי חשוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() הגוף שלך לא חושב בשבועות זה דבר ראשון , חייבת להיות סיבה אולי עכשית אימון רציני ושרפת את הcns אבל הדם עדיין מוזרם לשריר ואתה מרגיש מנופח בגלל הפאמפ (אחרי אימון ממש טוב אתה רואה פאמפ למשך זמן שהדם מזרים חומרי תזונה לשריר)
זה קורה לי הרבה
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |