|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מייקל סילבסטר אנציו סטאלונה (נולד ב-6 ביולי 1946), מוכר יותר כסילבסטר סטאלונה הוא שחקן, במאי, מפיק ותסריטאי אמריקאי. עיקר תהילתו באה לו מסדרות סרטי הפעולה רמבו ורוקי, שבשתיהן שיחק את הגיבור.
סטאלונה נולד בניו יורק וגדל במרילנד. הוא למד משחק באוניברסיטה של מיאמי, ואז חזר לניו יורק והופיע בכמה מחזות ב"אוף-ברודווי". תפקידיו הקולנועיים הראשונים היו זניחים למדי, וכללו אף הופעה בסרט פורנוגרפי. הפריצה הגדולה שלו הייתה בסרט רוקי (1976), סרט שאת תסריטו כתב מתוך תקווה להיות גם הכוכב הראשי. סטאלונה היה מועמד לשני פרסי אוסקר אחריו הניבו עוד שלושה סרטים מצליחים אך הסרט החמישי בסידרה נכשל, ומיטב חובבי הסידרה טוענים שסיום הסידרה היה בסרט הרביעי. סטאלון בתחילת דרכו זכה לעוד סרטים מצליחים כמו סידרת סרטי "רמבו" "בריחה לניצחון" "מעבר לשיא" "נעול" ואפילו זכה לביים את סרט ההמשך לשיגעון המוזיקה "להישאר בחיים". בשנות התשעים עשה שני סרטי קומדיה מוכרים "עצור! או שאמא שלי יורה" ו"איש ההרס" וסרט משפחתי דרמתי בשם "אוסקר! אל תיגע בבת שלי" לאחר מכן חזר לסרטי הפעולה המוכרים שזכו להצלחה "סחרור מסוכן" "המומחה". סטאלון הסכים לקבל שכר זעום עבור השתתפותו ב"קופלנד" כדי לעשות הפסקה קטנה מסרטי האקשן. בנוסף תרם את קולו בסרט המוצלח "עבודת נמלים". לאחר עשור של סרטים כושלים ולא רווחיים נכון להיום סטאלון חוזר לשיאו לאחר ההצלחה הגדולה של "רוקי בלבואה" כנגד כל הסיכויים. סימני ההיכר שלו - מבט הבוז וקולו הכבד - הם תוצאה של שיתוק בחלק השמאלי של פניו כתוצאה מסיבוכים בלידה. הוא היה נשוי שלוש פעמים, לבריגיט נילסן, סשה צ'זאק וג'ניפר פלאבין, ויש לו חמישה ילדים שהיה ילד חבריו אמרו שיהיה גדול כנראה יהיה על כיסא חשמלי היה לו קרירה של איגרוף אבל החליט ללכת לכיוון של הדרמה משפט שלו שאני אוהב " שום דבר לא מת עד שהוא לא קבור באדמה " |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
טוב אחי הייתי ממליץ לך להיכנס ל: "www.iamsofuckingboredhtatipoststupidpostsonbodybu ildingforums.com"
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() תודה אחי על המדע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגובה שלו 1.78 משקל מעריך 100 קילו בנאדם חזק אחושרמוטה אם למישהו יש תמונות שיעלה בשיאו היה דוחק 181 קילו וסקוואט 226 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() נראה לי אתה רואה יותר מדי סרטים...
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
נפיחון
|
![]() תאמינו לי מגיע לסיבסטר סטלון כבוד.יש לו אחלה גוף ולפי מיטב ידעתי הגוף שלו טבעי יענו הוא לא השתמש בשום תוסף.תודה על המידע אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
נפיחון
|
![]() מאיפה לך בדיוק לדעת? יש לו גוף טבעי אפשר לראות את זה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() לא בדיוק גוף טבעי !!! רואים שהוא השתמש הרבה שהיה בשיאו ,ואני לא אומר שהוא לא השתמש לפני הסרט רוקי
וטוב שלא תפסו אותו עם סטרואידים ! היתה כתבה על זה ומשו פרסם פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
נפיחון
|
![]() צריך*
לא מסתלבט! חשבתי יש לו גוף טבעי ומה הקשר למאמרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איפה היית כשפתחתי על זה פוסט ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
חחח טוב אחי....הכל חזה עוף ואורז......... ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
נפיחון
|
![]() טוב אכלתם אותי.אולי אתם צודקים לא יודע.בכל אופן, בודיבילדר בן כמה אתה לכל הרוחות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 4.
וכן הוא צודק גם אני לא הבנתי, מה אתה רוצה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בסופו של דבר מי שרוצה להגיע רחוק..טועם מהפרי האסור ולפי דעתי אין בזה כל רע
ובקשר לזה שתפסו אותו הוא אמר זה לא בשבילו זה למכרים שלו..אבל גנב יגיד שהוא גנב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() ראיתי פעם איזה מאמר על התפריט שלו בתקופת רוקי - בטוח זה היה שקר - היה שם איזה 40 גרם חלבון מלא נראה לי...
בכל מקרה, הנה אתר טוב שכולל מאמרים עליו ועל דולף לונדגרן בירחוני שרירים ופיטנס: http://www.stallonestories.com/
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחלה אתר תותח אתה |
|
![]() |
![]() |