|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
האם אפשר לעבוד על אימוני סיבולת-שכיבות שמיכה בתקופת עלייה במסה?
שלום,
עוד כמה חודשים יש לי מבחן על שכיבות שמיכה בבי"ס ואני מרגיש שאני חייב לשפר את הסיבולת...ולעשות לפחות 50 שכיבות ברצף, ולכן אני חייב להתאמן. הבעיה היא שאני בתקופת עלייה במסה, ואני עובד תוכנית Ab ארבע פעמים בשבוע. השאלה אם אני יכול נגיד ביום שישי שהוא יום מנוחה לשלב איזה סט אחד של 50 שכיבות שמיכה בשביל לשפר את הסיבולת לקראת המבחנים?או שמא אני יאבד שריר? תודה מראש(: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה סיבה למה לא.
בכל מקרה תקשיב לגוף שלך, ואל תדחוף אותו מעבר לגבולות שלו והכל יהיה בסדר. לדעתי אתה יכול גם יותר מפעם אחת בשבוע לעבוד על השכיבות שמיכה, כי מפעם אחת בשבוע אתה לא ממש תשתפר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני יכול לומר לך ששנה שעברה הייתי עובד עלה שכיבות שמיכה כל שישי ורק בשישי והצלחתי להגיע ל-55 שכיבות ברצף אחרי איזה חודשיים ככה....
אבל צודק אם אני יעבוד בתדירות של פעמיים בשבוע הסיבולת תשתפר זה ברור הבעיה שזה לא משתלב טוב עם המנוחות והאימונים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() רוב מה שאתם עובדים על מאסה וה 55 חזרות של השכיבות שמיכה מנצלים כמעט אותו סוג של סיבי שריר ומערכת אנרגייה.......... אז למה לא?
ובקשר למנוחות , זה עניין גמיש , אתה לא יכול להתחיל להתאמן 3 שעות Hit ביום השני לאימונים אבל אם לאט לאט אתה מעלה את היכולת להחלמה אז כן גם 3 שעות Hit אפשרי ...
![]() |
#5 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לי נראה שבשכיבות השמיכה יש התערבות של aerobic glycolysis ולא רק anaerobic. ובכלל, לא נראה לי שסיבים מהירים חשובים פה.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אל תתאמן ביום מנוחה.
תתחיל את אימון החזה שלך עם סט אחד של סיבולת, למרות שזה יוריד לך את הביצועים באימון החזה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי עדיף שביום שאתה עובד על חזה כשאתה קם בבוקר תעשה שכיבות שמיכה...כך אין חששות לפגיעה בשריר, ואתה יכול לעבוד פעמיים בשבוע, ובנוסף אתה הולך לביה"ס עם חזה מנופח...לא רואה משהו שלילי בזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה לא כמו 5 חזרות אתה מכניס לי מילים לפה........
אבל 10 חזרות או יותר מקצב הנכון ינצלו את הגליקוגנסיס במלוא העוצמה ביחד עם עזרה קלה מהatp/cp כש 55 חזרות הגליקוגנסיס והאירובי עובדים שזה יכול להביא גירוי טיפה שונה לגוף ולמקומות אחרים... חוץ מזה עבודה על חזרות גבוהות יכולה להביא גירוי לסיבים שלא נגעת בהם במשך הרבה זמן והם לא התפתחו כ"כ מה שיכול להביא עוד גדילה