|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 18 , מבנה גוף קטן, אולי גדלתי לבינוני, אני שוקל 60-61 קילו , 162~ ס"מ
ואני מתכנן בסביבות ה1/1 להתחיל עיצוב(אני יודע שזה עוד מלא זמן) עד ל1/5(מתגייס). ורציתי לדעת עד כמה קילו בערך זה יהיה טוב בשבילי לגדול(ואל תגידו כמה שיותר יותר טוב כי אני יכול להגיע גם ל80+ שזה ממש לא טוב למבנה גוף שלי..). זהו פחות או יותר, רק כדי לקבל אינדיקציה למצב שלי היום. ד"א אני רוצה להגיע לסביבות 75 ק"ג לפני עיצוב, אבל בזמן האחרון הבטן שלי ממש התחיל לגדול =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() למה אתה מתכוון כשאתה אומר "עיצוב" ? כאילו חיטוב ?
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() חברה, בעדינות... בעדינות...!
![]() |
#5 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() גבר, זה חיטוב, לא עיצוב. מה אנחנו הלבשה תחתונה של ארמאני?
ועל 60 קילו אני לא רואה טעם לעשות חיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי
|
![]() תתחיל מסה עד שתגיע ל75 ק"ג
כשאתה מגיע,תתחיל בפיסול,עיצוב לא מתאים למבנה גוף שלך. ואם אין לך תקציב לפסול אז תעשה ליטוש והבהרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() תערוך מהר אחי לפני שיתחילו להיכנס בך :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תעשה על הדרך קצת פוליש וקירצוף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם עוד מעט גומרים (סטגדיש)
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על תשכח בסוף ליקנות גם לקה,שזה יהיה מבריק!
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל ראשי
|
![]() טוב חבר'ה, חלאס עם השטויות. זה ברור שהבחור לא מבין גרוש וחצי בכושר ופיתוח גוף והמושגים שלו שגויים אבל לא צריך להיות ברוטליים
![]() פותח הפוסט, תקרא את המאמרים המעולים שם , זה יתן לך קצת מושג מי נגד מי ואיך הכל עובד. אני מציע לך להתחיל במאמר "המדריך השלם לעליה במאסה" ולאחריו תקרא גם את "הכן גופך לקיץ" ותראה בדיוק מה מתאים לך ומה אתה רוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה שהתבלבלתי בין המילים חיטוב לעיצוב לא הופך אותי ל"לא מבין גרוש וחצי בכושר ופיתוח גוף". =\
בקשר למאמרים ההם, קראתי אותם ממזמן. לא חשבתי שאני צריך לציין את כל הדברים הלא נחוצים.. בכל אופן: מתאמן מיולי 2006 כששלושה חודשים ראשונים רציתי ריבועים(ירדתי מ53 קילו ל48, =\) אחר כך "החכמתי" והתחלתי במסה עד היום (עליתי מ48 ל60-61), אני אוכל נכון(ככה אני מאמין), מתאמן 3 פעמים בשבוע Abc, כנראה שבוע הבא אני יחליף לאיזה Ab שחבר שלי המליץ לי עליו...... וכל זה לא ממש קשור לנושא, אבל שיהיה. יש למישהו איזה תשובה לשאלה שלי, ולא אני לא מצפה למשקל מדוייק 75.023648 בגלל זה אמרתי בערך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
שים לב שלהגיד "מבנה גוף בינוני" זה לא משהו שמישהו יכול להעריך ולהבין למה אתה מתכוון. כמו גם המינוח עיצוב וכו'. לגבי שאלתך, הכל תלוי בך ובמטרה שלך. במידה והגעת למאסת שריר שמרצה אותך כרגע אתה יכול להתחיל את החיטוב. קח בחשבון שבחיטוב ייתכן מעט ירידה במאסת השריר ובגודל. לא כולם רוצה להיות בודיבילדרים כמו בגלרייה של ישראלבודי, רוב האנשים הפשוטים בחדר כושר ירצו להראות כמו דוגמנים או לפחות להגיע לחיטוב יפה וקוביות כדי ללכת לים. אז שוב, קודם תציב מטרה, תראה איפה אתה ביחס למטרה ומשם תחליט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חח הוא לא מתכוון לחיטוב ! זה עיצוב אנשיםםםםםםם חחח
חח טוב רציני עכשיו הכוונה שתהיה לו צורה !! אז אתה לא רוצה חיטוב כמ שהבנתי כי אתה רוצה לעלות אז ! תעלה תמונות ונשער כמה אתה צריך כדי לקבל מסה מכובדת ! ( אם אתה אומר שאתה יכול לעלות 20 קילו ) והבטן התחילה להתנפח ?? אתה משתמש בgh ??? תתאמן יום כן יום לא על בטן ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מברוב העיצובים והליטושים קדחת לנו במוח :cry_1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תעלה לפה את התפריט שלך ובאמת כדאי שתעבור לתוכנית אחרת ולא Abc 3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() 9:00
3 פרוסות לחם עם 75~ גרם גבינה לבנה 11:00 3 פרוסות לחם עם 75~ גרם גבינה לבנה 11:30-12:30-13:00 אימון 13:30 2 עופות (כרע ורגל) + צלחת אורז(חצי כוס בערך)+סלט(עגבניה מלפפון מלח פלפל שמן זית(2 כפיות)) 15:30-15:45 צלחת אורז(חצי כוס)+אבוקדו שלם 17:45-18:00 2 פרוסות לחם עם 75 גרם גבינה+ בננה + 2 כפיות חמאת בוטנים 20:00-20:15 2 פרוסות לחם עם 75 גרם גבינה + 2 כפיות חמאת בוטנים 22:30 קוטג 0.5% + 4 זיתים + דנונה 0.5% (התות בננה וכל אלה, נראה לי הם 150 גרם)+ 100 גרם ~ ברנפלקס זה התפריט, לא מגוון במיוחד אבל מעלה אותי במשקל אז אין תלונות. ומה זה gh? אני לא מרוצה מהגודל שלי(בגלל זה אני לא מתחיל מעכשיו חיטוב). השאיפה שלי היא להגיע לאיזה היקף ביד של 39~ ועכשיו יש לי 30~ (שאיפה גדולה אה D=). להגדיל עוד טיפה תגב ולהגיע בבנצ לאיזה 30 קילו כל צד(אני עומד עכשיו על איזה 13 קילו אבל במזמן האחרון כל איזה 2 אימונים אני עולה במשקלים של הבנצ). כל השאר אין לי בעיה שישאר כמו שהוא. כל זה אומר שברור ש60 קילו לא מספיק לי אבל אני בטוח גם ש100 קילו כבר תיהיה הגזמה מטורפת. בגלל זה שאלתי אותם שתביאו לי איזה קנה מידה לאיזה משקל אני צריך לשאוף. אני יודע שיש לי דרישות גבוהות, אבל אם לא יהיה לי אז למה אני מתאמן? =] מקווה שכיסיתי את הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() רק לא לשכוח חציבה, צביעה בצבעי מים וגילוף בבקשה.
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |