|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיבלתי 21 יום ריתוק לבסיס, ובגלל שאין כל כך מה לאכול בבסיס אז החלטתי בתקופה הזאת לעשות חיטוב.
אני מתאמן fbw שלוש פעמים בשבוע. + 3 פעמים אירובי איזה 10 דקות. על כל שריר גדול אני נותן 3 סטים ועל כל שריר קטן אני נותן 2 סטים כי לפי מה שהבנתי בחיטוב עושים פחות סטים. ובגלל שזה חיטוב הורדתי את כמות הפחמימות שלי לחצי ובעוד 10 ימים אני אוריד עוד איזה 200 קלוריות של פחמימות ( אחרי ההעמסה). נשמע בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכמות סטים שאתה נותן מספיקה בהחלט, אפילו הייתי מוסיף סט לשריר גדול.
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
רק שאני הייתי מוריד סט של שריר קטן.
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() גם לגיטימי - תלוי בהרגשה
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קצת מבלבל. להוריד סט לשריר קטן או להוסיף סט לשריר גדול?
ושאתם אומרים סט אתם מתכוונים לסט אחד מכל האימון או להוריד סט מכל שריר קטן שזה יוצא בעצם שלושה סטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ועוד שאלה קטנה.
יש הרבה שומן באוכל של הבסיס. אז אני אמור להוריד מהמינון של השומן האיכותי או להשאיר אותו כמו שהוא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() בכללי:
4-5 סטים לשריר גדול לאימון, 1-2 לקטן. איך תדע? לפי ההרגשה. אם מספיקים לך 4 סטים של לחיצת חזה כדי להרגיש את החזה עובד מעולה, תן לו 4 סטים. לגבי שירירם קטנים - אם עשית מתח והרגשת טוב את הבייספס עובד, מספיק סט אחד לבייספס בתרגיל ישיר כמו כפיפות מרפקים. לגבי השומן - בעעע אוכל צבאי ![]() תנסה לאכול כמה שפחות מאכלים שמכילים ושמן מוקשה (שומן טראנס), לנסות לאכול 30% שומן רווי מכלל השומן שאתה צריך לצרוך...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה.
עוד 17 יום נגמר הריתוק ומקווה שעד אז כבר ייראו ריבועים בבטן. עם חילוף חומרים כמו שלי זה לא בשמיים. |
![]() |
![]() |