|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נכנסתי לאתר של ציטוטים ופשוט לא יכולתי שלא להתחרפן מהפיגור של הב אדם הזה... אז רציתי לשתף אותכם...
הנה האתר:http://www.pitgam.net/1/ אלון מזרחי: "קיבלנו 2 אדומים, שיחקנו עם 8 שחקנים, ועדיין הפסדנו." "לדעתי מכבי ת"א זו אחת הקבוצות שתקח אליפות השנה בליגה." "באר שבע (הפועל) שיחררו העונה 6-7 שחקנים, וזה רק מה שספרתי על כף יד אחת." "עם הזמן השחקנים למדו לתת לי כבוד עצמי." "אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות." "אני לא יודע אם הוא ישמח. מה שבטוח הוא יקבל את זה בשמחה." "צריך לתת את המקסימום המינימלי." "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה." "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק." "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה." "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים." "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש." "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה." "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד."
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גאון הבנאדם !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() גם הפתגמים הסינים אהבתי:
http://www.pitgam.net/data/%5B%D7%A4...7%99%5D/1/1/0/
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח גדול...איזה משפטים יש לבנאדם הזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה עוד כלום לעומת התוכנית שלו "בסלון עם האוירון"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו ראה את התוכנית שהייתה לפני שבועיים בערוץ2 עם אדיר מילר ביום שישי על הפתגמים המטומטמים ביותר? פיספסתי את זה מישהו אם יש באינטרנט?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בסלון עם האווירון אחת התוכנית הדביליות שראיתי בחיים שלייי
![]() |
#9 |
|
![]() אחחחח האווירון והמשפטים המטומטמים שלו... כמה שזה עושה לי לצחוק כל פעם מחדש
היה בטלוויזיה לפני כמה ימים פרס חמור הזהב, על משפטים מטומטמים שאמרו... אלון מזרחי הופיע בהרבה קטגוריות ואפילו זכה באחת מהן (בספורט אם אני לא טועה)
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני מנסה למצוא את החיקוי שלו בארץ נהדרת, הוא היה ענק! מי שמוצא שיתן פה קישור
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחח הוא אחד המצחיקים, אבל הוא אמר שהוא עושה את זה בכוונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל כך טמבל!!!
זה לא יאמן!! חחחחחחחחחחחחחחחחח... קבל במונ'!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() בסלון הזה שלו (באמת אחת התכניות הדביליות) הוא אמר:
אין לי מה להוכיח, אבל אני בכל זאת יכול להוכיח ש...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() אלון מזרחי מפגרר גמור אבל בנאדם קורע
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) הוא אחד האנשים המטומטמים ביקום!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() דייי למי שיש Vod חייב לראות את זה!!!!! תראו אותו ואת אשתו מפרסמים דברים!!!!!! הבנאדם כזה מטומטם!@#$@!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() "יש לי ילדים יפים. תודה לאל שאשתי בוגדת בי."
"הפסיכיאטר שלי אמר שאני משוגע, אז ביקשתי חוות דעת נוספת. הוא אמר "או.קיי, אתה גם מכוער". "אשתי תמיד מנסה להפטר ממני. יום אחד היא אמרה לי להוריד את הזבל, וכשאמרתי לה שהוא כבר בחוץ, היא אמרה "או.קיי, צא החוצה ושים עליו עין". "ההישג העיקרי של כל הפגנה הוא לעצבן אנשים שאינם חלק ממנה." "אומרים שהכלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם. אני לא מאמין לזה. כמה מהחברים שלכם סירסתם?" "אהבה אמיתית אינה נגמרת, היא תמיד נשארת - ים. רוגע או סוער, גלי או גבה-גלי, רוגש או מתחמם בשמש - אבל תמיד היא ים." "הדבר המדכא בנוגע לטניס הוא שלא משנה כמה תתאמן, אף פעם לא תהיה טוב יותר מהקיר." "בשנות השישים, אנשים נורמלים לקחו אקסטזי כדי להפוך את העולם למוזר. עכשיו העולם מוזר ואנשים לוקחים פרוזק כדי להפוך אותו לנורמלי." "נשים אולי יכולות לזייף אורגזמה, אבל גברים יכולים לזייף מערכת יחסים שלמה" "להתווכח עם אשה זה כמו לנסות לקרוא עיתון מול הרוח" "האמת היא לא מה שאתה רוצה שהיא תהיה ,היא מה שהיא ,ועליך להיכנע לכוח שלה ,או לחיות בשקר" "שני דברים אני שונא: בירה חמה ונשים קרות" "יש שני דברים שאני שונא בעולם והם: גזענות וכושים." חחחחחחח ענק=]
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחח יש כמה טובים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח בונה הוא פשוט אדיוט זה באמת אמיתי כל המשפטים האלה שלו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() וואי הוא באמת לא יאמן. היתה פעם איזה תוכנית שלו באגו.. כל כך הרבה פאשלות.
הוא אירח פעם כמה אנשים, ואמר משהו כמו "שכל אחד יגיד את השם שלו וחיה שמתחילה באות של השם שלו, אני אתחיל - אלון מזרחי - עטלף" פשוט נקרעתי מול הטלוויזיה