|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש אחת מהשכבה שלי שאני דלוק עליה כבר די הרבה זמן...עם הרבה הפסקות...קיצור אני פשוט כבר חודשים תקוע...אני בקושי מצליח ליצור קשר איתה ואחנו בקושי מכירים ובקושי רואים אחד את השני...יש בינינו שיחות ממש קצרות לעיתים רחוקות וגם הן דקה או שתיים מקסימום (איך היה בחג וכאלה...) בקיצור אני החלטתי להגיד לה אבל גם את זה אני לא יכול כי היא כל הזמן עם החברות שלה ואני רק אומר לה שלום פה ושם לא יותר...אני פשוט תקוע במצב שלי איתה...לא יודע מה לעשות הלאה...מה אתם מציעים לי??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פורום לא נכון ...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() להגיד למישהיש אתה אוהב אותה או מה שזה לא יהיה זה הדבר הכי טיפשי לעשות
עם בנות מתחילים וגורמים להן להתעניינן בך
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה לפורום ייעוץ מיני חח ועכשיו ברצינות אני אומר שתראה לה שתבעניין אבל בלי להיסחף הבנות של היום לא מעריכות יותר מדי כנות תשחק איתה קצת.........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לתפוס אותה שהיא לבד ואז תדבר איתה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אחי אם אתה תיגש ותגיד לה שאתה רוצה אותה ,אתה חושב שזה מה שיגרום לה ליפול לזרועותחך? ממש לא
בשביל מע' יחסים או אפילו קשר רומנטי כלשהו בין שני אנשים צריכה להיות משיכה והיא לא נוצרת מפגישה במסדרון בצפר בה ילד מודה שהוא "מחבב"/"מסמפט"/"רוצה" את הילדה...או איך שלא אומרים את זה בגילכם
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() "אולי תקרא מאמרים ותבין איך כל העסק הזה עובד.
הדברים שאתה אומר לבחורה נובעים מהאישיות שלך. אם יש לך אישיות מושכת הדברים הנכונים יצאו לך מהפה בלי שתחשוב על זה אפילו. תנסה ללמוד מה מושך בנות תקרא מאמרים באתר תתחיל להתאמן ככה זה עובד. גם אם תדע "שורות פתיחה" זה לא יעזור אם לא יהיה לך במה לגבות את זה ולכן תתחיל בתהליך הלמידה ואל תצפה לפתרון מהיא שיתקן לך את הבעיה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק מה זה החרא הזה זה כמו ישראלבודי שבא מתאמן מתחיל ומפנים אותו למאמרים חח אשכרה קיימים מאמרים לשטויות האלה אני לא מאמין בטח רק נקניקים מקשיבים לחרא הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטח כל החננות האלה הילדי כאפות שחשים שכוסיות יסתכלו עליהם בכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל ראשי
|
![]() מסקנטייפ, אזיקונים ופלנלית והיא שלך לנצח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() תראה לה את שבי השבלול שלך...p: אם הוא קטן אז לא כדאי..חח סתם.
אין לך מה להפסיד כי אם לא תילך אליה בחיים אז לא יקרה כלום ואם היא תגיד לך לא אז לפחות אתה יודע שעשית הכל.. ואיןן סיבה שתגיד לך לא אם אתה נחמד וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה שריר בבייספס ותרקיד קצת את החזה - תנצל את יתרונך כמפתח גוף,
![]() קח בחשבון שהתוצאה יכולה להיות הפוכה ודווקא בגלל זה היא לא תרצה אותך. (בנות נמשכות לשחיפים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בן דוד שלי היה באחד כזה, והוא נראה טוב, הוא פשוט היה חסר ביטחון עצמי. הקורס הזה שינה אותו אחי, אתה צריך לראות אותו היום לעומת מי שהוא היה אז, היום הוא יכול להשיג, ואני לא מגזים, כמעט כל אחת, אז אל תזלזלו סתם. לנושא: אל תגיד לה שאתה דלוק עליה, זה סתם ירחיק אותה ממך, תנסה לצאת למקומות שהיא יוצאת אליהם, להצטרף לחבר שהוא גם ידיד שלה, ומתישהו כשהם יוצאים תצא עם החבר'ה שלהם, וככה תפתחו שיחה יותר רצינית, משם זה כבר תלוי בך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לך אליה תגיד לה את מה שיש לך על הלב!
תרגיש יותר טוב ואם היא רוצה גם אז היא תזרום כי אהבה כן מצליחה ממבט ראשון |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() תשיג תאייסי שלה או פלאפון מהתיכופוניסט, תן לי אותו, תוך שעה אני סוגר לך ת'פינה.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום