|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז ככה לא יודע אם זאת שאלה קצת דפוקה או לא.. אבל אני כרגע במסה... (עבוד עם גיל)עכשיו אני כל הזמן שובר לעצמי תה ראש למה לעזאזל הוא רשם לי שאני יכול לאכול רק תפוח אחד.. עכשיו אני יודע שזה סוכרים והכל.. אבל למה רק אחד... כאילו מהה זה הרי פירות מה זה עד כדי כך משמין אני כאילו לא מבין... תנסו להבהיר או להסביר לי את העיניין איכשהו ועוד משו סתם שאלה אליכם.. כמה פירות אתם אוכלים? אם ביכלל אני יודע שדפקתי פה חפירה רצח.. אבל אני מתת לקבל כבר תשובה לזה תודה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() היו הרבה שרשורים על פירות. תעשה חיפוש.
מה זה משנה אם זה רק תפוח אחד או לא? זה לא כזה משנה אלא אם כל הפחממות שאתה אוכל זה מפירות...
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. מה יקרה עם תאכל יותר מתפוח אחד? תרדם ל 100 שנה כמו שלגיה? - נו באמת... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() "הימנעות מפירות:
שאלות בנוגע לאם פירות מקובלות או לא במשטר תזונת באדיבילדינג, מאוד נפוצות בפורום התזונה. זה רק מיתוס שפרי יגרום למישהו לצבור קילוגרמים לא רצויים של שומן בגלל הכמויות הגבוהות של הסוכר שהוא מכיל. מה שגורם למישהו לצבור שומן, זה קלוריות עודפות, לא פירות. בפשטות, רוב האנשים לא יודעים שכל הפירות דלילים בקלוריות ועשירים בחומרים מזינים, וויטמינים וסיבים. רוב הפירות רק מכילים 4-7 גרם של פרוקטוז למנה. הפרוקטוז בפירות שומר את הכבד ב"מצב מוזן", שבסופו של דבר שומר את האינדיווידואל במצב אנטי קטבולי. שלא כמו מקורות מזון אחרים, פירות עשירים באנטיאוקסידנטים וphytonutrients (Phytochemicals) שעושים הרבה בעזרה להתאוששות מאימונים ברוטאלים, אינטנסיבים ומפרכים. צריך כמות עצומה של פירות, כדי לחוות איזשהו אספקט שלילי שמיוחס לפרוקטוז. שורה תחתונה: תאכלו את הפירות שלכם!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אוקי אז שניה למה אזז גיל רשם לי שמותר לי כאילו רק תפוח אחד? זה מה שלא מובן לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
או שתתקשר ותשאל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() בקיצור הבנתי שאפשר לאכול פירות בכיף..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לי הוא שם שש D:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהבנתי פעם מגיל יש בפירות סוכר,והסוכר מנוע מהחלבון להיספג בגוף.
מעבר לכך אם הוא אמר לך לא לקחת אז לא לוקחים,לא סתם אתה משלם על התוכנית. תאמין לי שהרבה שטויות שה-vip רשמו בפורום, וגיל לא מסכים בכלל אם מה שהם אומרים. חוץ מזה אתה אתה רוצה לישמוע תגובות שיגידו לך שמותר לך בגלל זה אתה מחפש תירוצים. אם גיל הוא איש מקצוע בעל הישגים אומר לך לא לקחת אז לא לוקחים,אבל מה אני יודע? תקשיב לילדים פה,הם יותר מבינים מימנו לא ? תתקשר לגיל הוא יסביר לך למה,לפעמים הוא בפגישות ולא יכול לענות,תנסה שוב. לא סתם הוא המאמן שלך.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שהבנתי פעם מגיל יש בפירות סוכר,והסוכר מנוע מהחלבון להיספג בגוף.
מעבר לכך אם הוא אמר לך לא לקחת אז לא לוקחים,לא סתם אתה משלם על התוכנית. תאמין לי שהרבה שטויות שה-vip רשמו בפורום, וגיל לא מסכים בכלל אם מה שהם אומרים. חוץ מזה אתה אתה רוצה לישמוע תגובות שיגידו לך שמותר לך בגלל זה אתה מחפש תירוצים. אם גיל הוא איש מקצוע בעל הישגים אומר לך לא לקחת אז לא לוקחים,אבל מה אני יודע? תקשיב לילדים פה,הם יותר מבינים מימנו לא ? תתקשר לגיל הוא יסביר לך למה,לפעמים הוא בפגישות ולא יכול לענות,תנסה שוב. לא סתם הוא המאמן שלך.
![]() |
#17 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אתה מוזמן לתקן כל טעות שאתה רואה בפורום. בשביל זה הפורום קיים לא? אם גיל אומר לך שמשהו הוא שטות, אתה מוזמן להביא את הטיעון של גיל ולהעשיר את כולם. דבר שלישי, סוכר לא מונע ספיגה של חלבון עד כמה שאני יודע. אתה מוזמן להסביר למה הכוונה או איך זה קורה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אחי, הסיבה שגיל רשם לך את זה פשוטה. אין לו בעיה עם פירות, אבל לדעתו עדיפה פחמימה מורכבת כמו זאת שמלחם עינן, לדוגמא, מאשר פרי. סיבותיו עימו. אני אישית בעד פירות בארוחת בוקר ואחרי אימון - תמיד. אבל זה אני.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |