|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי בעיה פיזית(כאבים כרוניים), שיכולה להקשות עלי ליצור אימונים אפקטיביים(אימונים עם הרבה סטים, או משקלים גבוהים+ ).
אני מתכנן לעשות משהו כזה: - פלג גוף עליון בנץ´ - 3-4x12 חתירה בהטיה קדימה - 3-4x12 בנץ´ חיובי - 2-3x12 פולי עליון - 2-3x12 לחיצת כתפיים - 1-2x12 בייספס - 1-2x12 טריצפס - 1-2x12 B - פלג גוף תחתון סקוואט - 5-6x12 כפיפות ברכיים - 3-4x12 תאומים - 4-5x12 כפיפות בטן - 3x12 זקיפות גו - 1-2x12 3 פעמים בשבוע, דרך אגב כמה זמן אמור לקחת כל אימון כזה? (12-16 סטים סה"כ) כנראה אעשה סקוואט(ופחות סטים), במאשין, כי לדעתי הוציאו את החופשי מהמכון. אני לא בטוח אפילו אם זה מתאים לי, ואני אחזור עם משקלים נמוכים ואעלה בהדרגה ואראה מה קורה עם רמת הכאבים. אני התחלתי והפסקתי להתאמן כמה פעמים בשנה וחצי האחרונים, ואיבדתי הכל, והבטחתי לעצמי שאת האימונים האלה אני לא מפסיק! יש לי כמה קילו של זיכרון שריר להחזיר, אבל השאלה שלי היא כזו: בהתחשב בזה שהאימונים לא יכולים להיות אופטימליים, ולפעמים יכול להיות שלא אצליח לסיים אימון, מה הדרך הכי אפקטיבית כדי להעלות בכמה שיותר משקל? הדרך הכי אופטימלית לי ובמצבי.? האם הדרך היא התזונה הרבה? זתומרת מה יקרה אם אני אוכל הרבה אוכל, ואתאמן אבל לא באופן מושלם? (כולל שייקים לעלייה במאסה וכו) האם יש דרך יותר אפקטיבית בהתחשב במצב שלי? אני הולך להשאר עם התוכנית הזו הרבה זמן, מפני שאני ממש לא רוצה להפסיק שוב את האימונים, והבטחתי לעצמי שאני לא מפסיק. אודה לכם על כל עיצה. |
![]() |
![]() |