|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
יש לי בעיה :/
כשאני עושה את המכשיר של הלחיצת חזה עליון או המכשיר של הלחיצת כתפיים אני מנסה לעשות 3 סטים של 10 חזרות במשקל נמוך יחסית 5-8 קילו בכל צד אבל יש לי בעיה שאני נגיד בסט השני אני עושה 7 חזרות ויד שמאל מתחילה להתחלש ואני בקושי מצליח להגיע איתה ל 10 חזרות....ויד ימין עולה ...
אז מה לעשות ? לעשות 7 חזרות עד שהיד תתעייף ואז לקחת הפסקה של כמה שניות ולהמשיך את ה 3 חזרות שנשארו? =/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מתאמן מתחיל נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לחבר שלי הייתה בעיה כזאת.... הוא פשוט הוריד משקלים ולאט לאט זה התאזן....
נסה את זה וחכה לעוד תגובות אולי יתנו לך טיפים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פחות מ 5 קילו אני לא מרגיש את הגירוי של השריר :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בשתיהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
גם אם זה אומר שתוריד במשקלים עוד משהו... אחד הדברים הכי מעצבנים בפיתוח גוף זה שאתה מוצא אלצך חולשה וזה נראה לך לא אפשרי לתיקון אבל אין דבר יותר כייפי מאשר לנצח את החולשה הזאת אצלי החושלה היא הרגליים אני פשוט לא מתקדם בהם...ועוד יש לי כאבי ברכיים כך שאני לא יכול לעשות סקוואט אז עכשיו אני עושה 7 סטים מהתרגילים של במכונות לכל שריר(ארבע ראשי ומאחוריו) :):):):) סליחה על החפירה הארכיאולוגית אבל אני בסך הכל מנסה להגיד לך שלא תוותר על זה פשוט תילחם עם היד החלשה שלך גם כשאתה עייף תכריח את עצמך לסיים סט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אבל אני עושה עוד תרגילים לחזה כמו פרפר ולחיצת חזה אם מוט ... ולכתפיים אני עושה ידיים לצדדים... ובאלה יש לי פחות חולשה... אבל מתי שאני מגיע למכשירים של הלחיצת חזה עליון והלחיצת כתפיים אני ממש מרגיש את יד שמאל חלשה... אבל אני לא יוותר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() דבר ראשון תעבור למשקל חופשי דבר שני תעבוד תמיד לפי החלק החלש כדי למנוע אי סימטריה
|
![]() |
![]() |