|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
התייעצות+סיפור קצר
שלום לכולם ,
אז הסיפור הוא כזה.. לפני כחצי שנה הלכתי פעם ראשונה אל גיל כדי שיעזור לי בתפריט ותוכנית אימונים של חיטוב. אחרי חודשיים כבר התחלתי לראות תוצאות ואחרי 4 חודשים כבר הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות , הירידה הייתה משמעותית והמסת שריר אפילו גדלה קצת. במרץ נסעתי לניו יורק. כמובן ששם הרשתי לעצמי הכל. גם שחזרתי לארץ וחודש אחרי שחזרתי לארץ אנשים עדין הגיבו שאני נעלם ושכדאי שאני כבר אפסיק עם התפריט הזה.. אז זה רק נתן לי עוד מרץ לשמור פחות. באפריל קיבלו אותי לעבודה בהרצליה. (אני גר בחיפה). בהתחלה לא הלכתי לחדר כושר..ואחרי זה החדר כושר שלי פשוט פשט רגל. אז יצא מצב שלא התאמנתי מניו יורק עד עכשיו (חודשיים) והתזונה גם הייתה די מאפנה. כמובן שלצערי גם לזה ראו תוצאות. די נבהלתי והיום אני מתחיל לחזור לתפריט חיטוב שוב. בלי צ'יטים ובלי ג'אנק. השאלה עד כמה זה יעיל כרגע בלי אימוני חדר כושר? את החדר כושר אני אתחיל כנראה רק חודש הבא. אז מה אני אמור לעשות ? תודה מראש לכל המתייחסים!
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תעשה בינתיים מה שאתה יכול לעשות עם משקל גוף ואירובי הליכה רציה .
תאכל לפי התפריט רק תוריד את הארוחה אחרי אימון זה יעזור לך לרדת באחוזי שומן ובמשקל ואז שתתחיל להיתאמן כבר תיהיה יותר מחוטב תן יותר נתונים על עצמך משקל גובה וכו ואולי תעלה את התפריט יהיה יותר קל לעזור
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תתחיל לשמור על תזונה לבנתיים ולעשות אירובי בחוץ עדיף משהו מאשר כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שמאיה אמרה תעבוד על תרגילים על משקל גוף+ אירובי ושאר הירקות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תחזור לתפריט של גיל בנתיים,ואחרי שבוע שבוע וחצי אירובי והתעמלות קלה תחזור גם לחדר כושר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התפריט :: כשאני קם - 2 פרוסות לחם מלא + 5 פרוסות פסטרמה + סלט [3 שעות אחרי זה]-> 2 יופלה דיאט + 5 שקדים [3 שעות אחרי זה]-> 175 גרם חזה עוף + תפוחי אדמה + סלט [3 שעות אחרי זה]-> 5 פרוסות פסטרמה + 2פרוסות לחם מלא (או במקום פסטרמה-טונה במים) [3 שעות אחרי זה]-> 2 ביצים (לבן אחד) + 2 כפות אבוקדו + סלט + 2 פרוסות לחם מלא. ולפני השינה - דיאט יופלה אחד. (כמו כן אחרי אימון אבקת חלבון + 2 תמרים) זהו ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה תפריט לחיטוב? כמה קלוריות חלבונים פחמימות ושומן יש פה? אולי אני יאמץ אותו אם הוא מתאים לי לפי הנתונים חח.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי אותו במשקל 74ק"ג.. אז אני לא יודע. בכל מקרה אני לא חושב שזה מומלץ להשתמש בתפריט סתם ככה? או שכן .. לא ידוע
![]()
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה לי כול כך תפריט חיטוב יותר קורץ לעילה במסה משום מה. "תפוחי אדמה"? כמה?
ערכים יש?
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |