|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ---
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בעקרון, מאוד מומלץ להתחיל לאמן ראשית את השרירים הגדולים - גב, חזה, רגליים, ואח"כ את השרירים הקטנים, מאחר והשרירים הקטנים מקבלים עבודה בחלק מהתרגילים לשרירים הגדולים, כמובן תלוי אילו תרגילים אתה עושה. ישנה עוד אפשרות, והיא שכאשר מאמנים את כל הגוף, אפשר דווקא לעשות את אימון הרגליים אחרי הגב, חזה, כתפיים וידיים, כאשר השניים האחרונים (כתפיים וידיים) קיבלו עבודה בתרגילי גב וחזה. בכל מקרה, זה לא קריטי, נתון לנוחיות ושיקולים אישיים. אתה יכול גם לעשות את הרגלים בתחילה.
לגבי המתח: אם המתח נמצא מחוץ לבית שלך, ואתה צריך ללכת כ10 דק' בערך, יהיה כדאי לך לקנות מתח שעובד על וואקום, כזה שמציבים בין 2 קורות הדלת. נ.ב אין לך כלל ציוד כלשהו בבית?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ---
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גבר שמע עצה שלי תקנה תמתח הזה שאתה שם בכניסה לחדר לא צריך חורים ולא כלום..
סביבות ה100 שקל אני חושב שהשקעתי בו וזה ההוצאה הכי טובה שהיתה לי בעניין של כושר וכאלה בבית |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ---
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי הסדר לא כזה משנה כמו שאמרו לך זה יותר מה שנוח לך.. התרגילים של הבטן הכי מייאשים יחסית פעם הייתי עושה אותם ישר אחרי הריצת חימום של האימון יעני לגמור עם זה כבר והייתי מתחיל תאימון.. היום זה בסוף אני עושה את זה..
והתרגילים של הכתפיים והיד קדמית שאתה רוצה לעשות אתה מדבר על לעשות בבית רק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
תעשה ככה פחות או יותר מתח אתה יכול להחליף בסדר בין זה לשכיבות שמיכה שכיבות שמיכה סקווט או כול תרגיל אחר מכרעים כתפיים במשקל גוף אם אין לך דמבלים עמידת ידיים יד קדמית מתח צר ידיים הפוכות ממתח רגיל יד אחורית שכיבות שמיכה צרות או כמו מקבילים כמו בתמונה לא יעדתי איך להסביר. ובסוף בטן ![]() אביזר: כיסא או ספה.
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שגיא,
אם תרצה להתקדם, תהיה חייב או להרשם למכון או להשקיע בציוד ביתי לשיקולך
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ---