ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-04-07, 17:26   #1
Guy_Malka
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Guy_Malka
ברירת מחדל תוכנית אימונים חדשה להגיב

טוב אז ככה קבעתי תוכנית אימונים עם המאמן שלי...הגעתי הכול טוב ויפה הוא אמר לי תראה זה תראה זה...טוב הוא אומר לי אתה צריך גב פה ושם ורגליים להשקיע יותר הרבה כי באמת לא הישקעתי בהם והינה התוכנית...

יום ראישון: גב(5 תרגילים יש איתם תרגיל אחד שכמות) + יד קידמית(3 תרגילים)

יום שני: אימון איגרוף

יום שלישי: רגליים(5 תרגילים) + בטן

יום רביעי: חזה(4 תרגילים) + כתפיים(4 תרגילים)

יום חמישי: גב(6 תרגילים יש פה ושם איתם שכמות) + יד אחורית(3 תרגילים) + אימון איגרוף

יום שישי: רגליים + בטן

כמו שאתם רואים הוא באמת רוצה שאני ייתן יותר פוש לרגליים וגב אבל השאלה פה אם זה לא מצחיק שכול השרירים האחרים נחים פעם בשבוע? זה לא יותר מידיי זמן מנוחה כאילו שהם ייעבדו פעם בשבוע?

נ.ב: אני לא רואה שום דבר שקשור לתאומים ולא רואה שום דבר שקשור לכתף אחורית ולחזה תחתון לעזאזאל מה זה מה הולך פה אני מישתגע באימא שלי?

ליפניי זה בניתי אני ודוד שלי תוכנית משו מטורף לא יודע מה עשיתי שם אבל מפחידה...הבאתי אותה למאמן אני עושה לו מה אתה אומר איך היא?(וההיתי פצוע לא מיזמן בכתף) הוא אומר לי אתה יודע מה זה? על מה עבדתה? אמרתי לו על מה? הוא אומר עבדתה פה על הפציעה שלך וחייך ;/
(אני שוקל אם ליבנות עוד אחת) ;X

יאללה תורכם
Guy_Malka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 17:32   #2
Guy_Malka
Banned

ברירת מחדל ודרך אגב לכול מי שראה שכתבתי בנושא הקודם "איגרוף עם מאסה"

תגידו לי גם אם זה הולך לי עם האיגרוף תודה!
ישן 25-04-07, 17:34   #3
Guy_Malka
Banned

ובקשר לתוכנית אימונים שכתבתי למעלה...יום שבת אני נח לא עושה כלום וזה לא ניראה לי מספיק לנוח בישביל תוכנית מאסה לנוח יום אחד :x
ישן 25-04-07, 17:39   #4
Johnny
חבר פעיל

תשמע משום שאתה גם מתאמן וגם מתאגרף אתה זקוק ליותר מנוחה אחרת תגיע לאימון יתר (אם אתה רוצה לדעת מה זה, תעשה חיפוש דיברו על זה מלא).

אין לך מספיק מנוחה, אתה מתאמן שישה פעמים בשבוע ללא מנוחה. המאמן שלך דביל.
Johnny מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 17:42   #5
Guy_Malka
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny
תשמע משום שאתה גם מתאמן וגם מתאגרף אתה זקוק ליותר מנוחה אחרת תגיע לאימון יתר (אם אתה רוצה לדעת מה זה, תעשה חיפוש דיברו על זה מלא).

אין לך מספיק מנוחה, אתה מתאמן שישה פעמים בשבוע ללא מנוחה. המאמן שלך דביל.
זה לא המאמן שלי תקשיב...הוא יודע בכללי שאני מיתאמן חמישה פעמיים בשבוע...פיתאום קפץ לי הצו'ק של "האיגרוף" הזה ההיתי נח יום שלישי ושבת והאיגרוף קפץ לי בשני וחמישי ביגלל זה אני לא נח מה אתה ממליץ לעשות שגם יהיה לי 5 אימונים בשבוע וגם פעמיים בשבוע איגרוף וגם פעמיים בשבוע מנוחה וגם לעלות במאסה כמו מטורף? (לא ניראה לי קיים דבר כזה)
ישן 25-04-07, 17:45   #6
Johnny
חבר פעיל

תשמע, אלא אם אתה יכול לעבוד על הגוף שלך כל היום 24 שעות אני לא רואה איך תעשה את זה בצורה טובה.
אם היית יכול הייתי אומר לך לעשות אגרוף בבוקר, לאכול כל היום ובערב לעשות אימון מאסה (כמובן שתוכנית האימון הייתה משתנה בשביל לא להגיע לאימון יתר). במקום להיתאמן כל יום הייתי נותן כמה ימים מנוחה בשבוע וזהו בעקרון.

בקיצור אם יש לך עבודה או לימודים כמעט בלתי אפשר להשיג את שתי המטרות.
Johnny מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 25-04-07, 17:47   #7
Guy_Malka
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny
תשמע, אלא אם אתה יכול לעבוד על הגוף שלך כל היום 24 שעות אני לא רואה איך תעשה את זה בצורה טובה.
אם היית יכול הייתי אומר לך לעשות אגרוף בבוקר, לאכול כל היום ובערב לעשות אימון מאסה (כמובן שתוכנית האימון הייתה משתנה בשביל לא להגיע לאימון יתר). במקום להיתאמן כל יום הייתי נותן כמה ימים מנוחה בשבוע וזהו בעקרון.

בקיצור אם יש לך עבודה או לימודים כמעט בלתי אפשר להשיג את שתי המטרות.
אז בוא תיראה מה אני עושה...אני לומד בבוקר ובדרך כלל מיתאמן במכון ב 8 עד 10 בשעות האלה וכשיש תאיגרוף אני מיתאמן באיגרוף מ 7 עד 10 וכשאני עושה את שתייהם ביחד אני חחח מ 5 במכון עד 10 כאילו זה הבית שלי באלוהים ;/
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא