|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה מסה, ומתאמן abc, באימון b אני עושה רגליים וחלק מהתרגילים זה סקוואט.
חבר שלי צוחק עליי ואומר שסקוואט זה מיותר, והוא אומר לי שעדיף לעשות דדלפיט במקום סקוואט, כי בדדליפט (ככה הוא טוען) משתחרר יותר טסטורון ובנוסף דדליפט עובד על כל הגוף, יחסית לסקוואט שזה רק על הרגליים. והוא מעצבן אותי עם זה.. אמרתי לו שכל אחד יעשה מה שהוא יודע לנכון, אבל אני רוצה לברר עכשיו מי צודק.. הוא או אני? אני אומר שצריך סקוואט כי זה תרגיל חשוב, שעובד טוב על הרגליים והתחת וגם משחרר טסטורון, והוא אומר לי שדדליפט עדיף במקום סקוואט מהסיבה שזה יותר טסטורון וזה על כל הגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() תגיד לחבר שלך שהוא אידיוט הבית, סקוואט זה אולי התרגיל החשוב ביותר שיש, עובד על קאורדינציה, מפעיל כמעט את כל השרירים בגוף אם זה בצורה ישירה או עקיפה, ודורש יותר משני מפרקים כך שתיהיה בטוח שמופרש בזכותו הורמוני גדילה. דדליפט זה גם תרגיל מצויין וחשוב, אבל אם הייתי חייב לוותר על אחד מהשניים אז זה היה עליו..
"אין שום תרגיל, ולבטח שום מכונה, אשר מסוגלים להפיק את רמת הפעילות במערכת העצבים, קוארדינציה ושיווי משקל משופרים, עומס על השלד ושיפור בצפיפות העצם, גירוי שרירי וגדילה, לחץ על רקמות החיבור וכוח, קשיחות ודרישה פסיכולוגית, וכושר מערכתי כולל כמו סקוואט מלא שבוצע כראוי." מארק ריפטו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשלב גם סקוואט וגם דדליפט באימון רגליים ואתה לא צריך יותר מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקוואט ודדליפט | alvaalva | פורום אימוני כוח | 7 | 14-02-13 16:58 |
אד קואן על סקוואט בנץ' פרס ודדליפט | No_Troll | פורום אימוני כוח | 3 | 16-07-11 19:18 |
סקוואט 147.5 ודדליפט 150 | גשש בלש | פורום אימוני כוח | 61 | 12-07-11 01:13 |
סקוואט ודדליפט | solomoniko | אימונים | 9 | 30-07-07 16:49 |
סקוואט ודדליפט | birzia | אימונים | 11 | 14-02-07 19:02 |