|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני בן 17 מטר 1.70 ושוקל 65 קילו, המבנה שלי יחסית רזה ויש לי 10 אחוז שומן.. אבל יש לי שומן בבטן שפשוט לא רוצה לרדת, אני מתאמן כבר חודשיים מסה ורואה שיפור אבל השומן עדיין נשאר, חשבתי על לעבור חודש לחיטוב לקרוע את עצמי ולהוריד ה"דלדל" בבטן ואז לחזור למסה, כדיי לי? אשמח לתגובות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עובד מספיק חזק על הבטן?
כעיקרון יש פרוטוקלים לשומן עיקש , אבל לדעתי לא כדאי לך להפסיק את המסה בשביל כזה דבר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() תוכאל טוב ובריא בלי כול מיני שטויות תשתה רק מים בלי סודה ומיצים תכניס 80 אחוז מהצריכה היומית של הפחמימות שלך עד השעה 2-4 בצהריים ותמשיך מאסה בכול הכוח (מקווה שיש לך תוכנית אימונים טובה)...תנסה את זה חודש וחצי חודשיים אם אתה אוכל נכון ומיתאמן כמו שצריך מבטיח לך שתיראה שינוי
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() שכחתי להזכיר... לא נוגע בשום שטות , אולי אלכוהול פעם בשבוע וחצי(בטוח שזה לא מה שעושה את השומן) בקיצור אני כבר חודשיים מסה נקייה חוץ מאלכוהול ובמסה עצמה יש שיפור פשוט הבטן הורסת הכל, אם אני יעשה חיטוב לתקופה קצרה של 3 שבועות-חודש בשביל להוריד אותה ואז להכנס שוב למסה זה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קודם כל תצבור מסה אחרי זה תדבר על חיטוב.
אין מה לחטב אם כל מה שתראה זה צלעות, בלי להעליב כמובן.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מסה= מאזן קלורי חיובי כלומר להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא
הורדה של אחוזי שומן תקרה במקרה של גירעון קלורי כלומר להוציא יותר ממה שאתה מכניס מסה נקייה אני לא יודע אם כל אחד יכול לעשות אותה בהצלחה כלכך גדולה זה מאד תלוי בגנטיקה ובנטייה שלך להשמנה או לא להשמנה אפשר להשתדל כמה שיותר למסה "נקיה" וככה כמובן עדיף תן מסה בכל הכוח. ריבועים זה וואסח, בטן זה כבוד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה על התגובות, אבל... ככל שאני מתאמן מסה- אני מעלה מסה, אבל באותו זמן גם מעלה את השומן בבטן(ואני משתדל לעשות את המסה הכי נקיה שאפשר) השאלה אם השומן ירד עם הזמן במסה או לא.. כי אם לא אז מה הכל שווה אם יש "דלדל" בבטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להבין שזה חלק מתהליך..נכון תעלה במסה ככל הניראה שגם תעלה בשומן. סיים את תקופת המסה ואחריה חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חיטוב- כמה אחוז שומן? | talp | גלריות הגולשים | 9 | 17-07-13 08:14 |
שאלה| מבנה גוף שלי.. אחוז שומן ובסיס לתחילת חיטוב. | MyBodyWillBeGREAT | פיתוח גוף-כללי | 3 | 13-12-09 20:47 |
שאלה לגבי חיטוב והורדת אחוז שומן... | פומה | תזונה ותוספים | 17 | 01-02-09 12:15 |
[שאלה] אחוז שומן + חיטוב או מאסה | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 67 | 21-08-08 23:40 |
חיטוב אחוז שומן | mb512 | אימונים | 13 | 25-04-08 08:57 |