|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
שלום יש לי שני שאלות מאד חשובות(צריך תשובות מקצועיות ואמינות)
שלום,אני ילד בן 14.5 (הגובה שלי הוא + 1.73 ואני שוקל 65 קילו) ואח שלי בן 16.5 והתחלנו להיתאמן בשייפ.
אנחנו רוצים לדעת לגבי אבקות חלבונים: 1.האם זה משמין? 2.איזה סוג אבקת חלבון הכי לא פוגעת בגוף והכי מפתחת ומחזקת את השרירים? 3.האם אבקת חלבונים פוגעת בגוף בכלל? 4.(אם זה לא מזיק לגוף)האם זה בריא? ממה שאני הבנתי מאח שלי זה שהחברות הטובות ביותר הם champion ו mrm. אבל ממה שאני מבין מהאתר זה ש optimum זו אבקת החלבונים הטובה ביותר,ומן הסתם אני בדילמה. בבקשה תגיבו לי בתשובות מדויקות, מפורטות ומקצועיות. תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
יש סוגים של אבקות לעליה במשקל או כתוספת חלבונים שהם לא משמינות אין דבר כזה משמין אם אתה בונה תפריט ומכניס את האבקה כחלק ממנו זה טוב האבקות לא פוגעות בכלום הם באות במקום אוכל פשוט יותר קל לקחת אבקה מאשר אוכל למכון או שלא רעבים זה יותר זמין אבקה = אוכל קוטג,טונה,עוף וכו
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מה גם שאם אתם שניים הייתי ממליץ לכם לקנות שק של 4.7 ק"ג מכיוון שה2.3 לא יספיק לכם להרבה זמן. לMRM ולאופטימום יש שק כזה, המלצות לטעמים שאני טעמתי ומאוד אהבתי של אופטימום: שוקולד מילקשייק ושוקולד מרשמלו, המלצות לצ'מפיון: קרם עוגיות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|