|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שמי שרון בן 36.5 מירושלים!
גובה: 190 משקל:100 מבנה גוף: גדול גנטיקה: בלי העין הרע כל חיי עסקתי בספורט בעיקר חדר כושר וכדורגל. לפני 4.5 שנים במהלך משחק כדורגל סובבתי את הברך בצורה חזקה. התוצאה קרע ברצועה הצולבת וקרע במינסקוס המידיאלי בברך שמאל, לאחר ניתוח לשחזור רצועה צולבת ואיחוי המינסקוס. ולאחר שיקום ארוך מאוד שכלל פיזותרפיה אינטסיבית מאוד חזרתי לעצמי. נרשמתי חזרה לחדר כושר ולאחר כחצי שנה של אימונים טובים שכללו תזונה מקופדת ביותר וגם אירובי כמובן ירדתי במשקל כ-14 ק"ג מ-106 ל92 בשיאי. גם חיטוב ומסת שריר לא היה חסר. לפני 4 חודשים נולד לי ילד(מתוק שחבל על הזמן). כחלק מחוסר משמעת שלי לא התאמנתי ברצינות ואכלתי בלי סוף שטויות וחלה עלייה חדה במשקל היום אני שוקל כ-100. השבוע חזרתי לחדר כושר ואני רוצה לרדת חזרה במשקל. המטרה להגיע ל87 -ק"ג. חיטוב כמובן אני גם רוצה. חשוב לציין שאני מתכוון להתמיד ולהתאמן ברצינות רבה, כמו כן אין לי שום בעייה לעלות על מסלול הריצה ולטוס 10 ק"מ בשעה בלי שום בעיה.( סיבולת לב ריאה טובה). אני צריך שתעזרו לי בנושא המשקולות לאחר הפסקה של 4 חודשים איך אני חוזר ובאיזה עצימות? תודה שרון... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אז ככה, קודם כל ברוכה השבה לעולם הספורט.
אני מבין שיש לך נסיון רציני באימונים זה לא שזה חדש לך, מה שכן אחרי פציעה כזאת ישנם תרגילים מסויימים [בעיקר תרגילי רגליים] שלא תוכל [אני מניח] לבצע. ולפן הרציני יותר: המלצה חמה, אני מבין שהעלית משקל, אבל כמו כן לא התאמנת ובטח דלדלת את רקמת השריר בגוף, במקום לשאוף לרדת הכל ולהתחיל לרוץ כל יום תשאף להתאמן איזה חודשיים שלושה מאסה, תתחיל בקטן, fbw [שני אימונים בשבוע כל הגוף - משקולות] ויום אחד לשיקולך באמצע אירובי, אחרי שאתה מרגיש שאתה מחומם מספיק והאימונים האלה קטנים עלייך ו"מיצית" ת'קונספט, זה הזמן לעבור לתוכנית אחרת [אני מניח שיקח לך איזה חודש וחצי] , יש שלל וריאציות של אימונים, החל באימונים בפיצולים [ab,abc,abcd] ממשיך בתוכניות כוח למיניהן [ss,טקסס וכו'] והשילוב הכמעט מנצח שנקרא קרוספיט. אבל מה, אתה כבר לא בחור צעיר ואני מניח שאתה רוצה מקסימום תוצאות במינימום מאמץ ובצדק. המלצתי היא שאחרי חודש וחצי של fbw, תעשה ss [תוכנית לבניית כוח] במשך חודש או חודשיים ותשלב בתוכה מעט אירובי, יום עד יומיים בשבוע , תעלה משקלים בהדרגה בעבודה לינארית [מדורגת] ומכאן יהיה לך הרבה יותר לחזור לשגרת אימונים [כמובן שחשוב בתקופה הזאת להקפיד על תפריט טוב, למאסה], לאחר מכן ואחרי שהגוף שלך יחזור למסלול, זה הזמן לעבור לתוכנית אחרונה למאסה, ab או abc, תתן פוש אחרון לבנות את כל מה שהפסדת ואפילו מעבר, אתה תגדל בתקופה הזאת הרבה יותר מלפני כל עוד תאכל נכון... אחרי חצי שנה עד 7 חודשים שבהם חזרת למסלול ולא עלית יותר מידי שומן אודות לשילוב אירובי הגיע הזמן להתחיל את הדיאטה המיוחלת ולנצל את מומנטם האימונים שצברת כדי לרדת במשקל [שהיעד שלו לפי מה שרשמת לא בטוח נכון, המלצה, אתה 1.90, תשאף במינימום ל 93 94 קילו, אתה גם תראה הרבה יותר טוב שרירי ולא שחיף חטוב.] תמשיך באימונים בabc ותוסיף יותר אירובי ומעט פחות כוח, זה יישמר את מירב השרירים ויוריד ממך שומנים עודפים. מכאן הדרך תהיה קצרה יותר לדיאטה טובה, צברת מאסת שריר, הגוף מגיב טוב והתרגל לאימונים, ואתה שורף גם ככה יותר קלוריות רק כדי לחיות עם המאסה שהעלית. אני מאמין שלחטב לרמה טובה שתביא אותך לשביעות רצון ייקח לך עוד 5 עד 7 חודשים בצורה מתונה! וטובה... אז מה היה לנו, התחלת בקטן, עברת לבנוני, והמשכת לגדול. ותוך שנה ואולי מעט יותר השגת מה שרצית. בהצלחה. ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יאללה בן אדם - מזל טוב ובהצלחה!!!!
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה כללית לכולם בנוגע למכוני הכושר | oz64 | אימונים | 4 | 10-05-08 14:04 |
שלום רב לכולם אני חדש פה :]] ואני צריך עצה | aviran_ | תזונה ותוספים | 4 | 13-01-07 15:31 |
מאמר עלייה במסה בן :):):):), אהבתי מאוד ואני רוצה לשתף ! | אליאב | תזונה ותוספים | 130 | 22-12-06 16:38 |