|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בן 18.5 גובה 1.76 משקל 67.
מתאמן בחד"כ כבר חודש וחצי ולאחרונה שינו את תוכנית האימון שלי. המאמן נראה לי מאוד מקצועי אבל הבעיה שהתוכנית נראית לי מאוד ארוכה עד שהיא כבר לא אפקטיבית. זאת התוכנית: פשיטת ברכיים 3*12 כפיפת ברכיים 3*12 פיסוק יריכיים 3*12 פשיטת יריכיים במכונה 3*12 מכרע על רגל אחת 3*10 לחיצת חזה כנגד מכונה או בשכיבה 2*10 פרפר במכונה 2*12 משיכת פולי עליון 2*12 מתח 3*כמה שאפשר לחיצת כתפיים גנד משקולת בעמידה 2*12 הרחקת כתפיים כנגד משקולת בעמידה 2*12 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 2*15 כפיפת מרפקים כנגד מוט בעמידה 2*15 ניתוק שכמות+משקולת בשיפוע שלילי 2*12 אלכסונים במכונה 2*12 חשוב לציין שלאחר מכן אני גם עושה אימון אירובי בין 30 ל 40 דק'. המאמן נראה לי מאוד מקצועי והסברתי לו שאני רוצה לעלות במסה אבל אני מרגיש באמצע האימון כבר שאני חלש. חשוב לציין שגם שאלתי אותו כמה וכמה פעמים לגבי זה שהתכנית ארוכה מדי והוא אמר שהיא ארוכה אבל זה בסדר. מה אתם חושבים?? תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית הכי גרועה שראיתי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה אפשר להוריד\לשנות לדעתך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() וואו אחת התוכניות הגרועות ביותר שראיתי בחיים שלי.
צריך למחוק את התוכנית הזאת ולהשמיד ראיות ![]() ![]() ![]() ![]() אם עברת חודש וחצי אתה יכול להתחיל לעשות ab קלאסי ולשמור תזונה בהתאם. יש לך באתר את כל החומר הדרוש כדי לעשות זאת, בהצלחה!
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מציע לעצור מיד את האימונים בתכנית הזאת. אתה יכול להזיק לעצמך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה שמטרידה אותי כמה זמן | ao-ao | תזונה ותוספים | 6 | 08-01-09 23:03 |
שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן!- | little_friend | פיתוח גוף-כללי | 5 | 08-12-08 12:52 |
שאלה שמטרידה אותי....:/ | mynavy | תזונה ותוספים | 6 | 05-10-07 17:38 |
שאלה שמטרידה אותי | eyalamzleg | תזונה ותוספים | 10 | 01-06-07 11:44 |
שאלה שמטרידה אותי :x | LoveStone | אימונים | 7 | 16-12-06 18:50 |