|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קורה ?
אני מתאמן כבר כמעט שנה בחדר כושר וכרגע בגובה 1.81 ושוקל 71. מבחינתי הגעתי ליעד שלי, כבר שקלתי 75 ולא אהבתי את המסה שהייתה לי.. הגעתי למצב של דלקת בגידים ביד מאימון שהגזמתי בו ואני עכשיו מחפש אימון רק כדי לשמור את הגוף ואפילו לחטב טיפה. עוד חודש וחצי אני טס לחצי שנה לחו"ל אז המטרה שלי היא עד אז להישאר באותו גודל ולהפסיק את האימון ניפוח כי הוא גמר אותי. יש לי אימון שחבר שלי שהוא גם מדריך חדר כושר בנה אבל שעשיתי אותה פעם ממש קטנתי בגוף אז אולי יש לכם דרך לשפר את האימון הזה כדי שאני אשאר בערך אותו דבר? ברור לי שאם אני אפסיק את המסה אני אקטן קצת אבל אני מנסה לצמצם את זה כמה שיותר. זו התוכנית שהוא בנה לי: http://www21.zippyshare.com/v/10157127/file.html זה 3 שבועות שכל שבוע משהו אחר.. ואז חזרה לראשון. או שאולי יש לכם תוכניות מוכנות? תודה רבה!!! אגב, יש לי חבר בתוכנית חיטוב שעושה אימון כזה: יד קדמית, יד אחורית, חזה, גב , כתפיים - כל סט הוא דקה לכל שריר ועושים זאת למשך 5 דקות ככה שכל השרירים עובדים. ואחרי 5 דקות נחים 5 דקות. ככה 3 סטים שהאימון יוצא חצי שעה וזה בעצם נותן 3 סטים על כל שריר. כל סט עושים תרגיל שונה. איך האימון הזה<? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מחפש תוכנית אימונים (מסה) | dspdsp | אימונים | 15 | 10-11-10 20:49 |
מחפש תחליף לתוכנית אימונים קיימת | chode | אימונים | 6 | 15-10-10 18:30 |
אני מחפש תוכנית אימונים | XxX-DriX | אימונים | 0 | 25-11-07 04:07 |
איך אני משנה תוכנית אימונים קיימת כדיי שתתאים למסה? | ABS4Ever | אימונים | 8 | 02-10-07 10:52 |
תוכנית Abcd חדשה לקראת המסה החדשה =]] | yatir1234 | אימונים | 4 | 18-06-07 10:26 |