![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה ידידי,פתחתי פוסט גם בפורום פאוורליפטינג החלטתי שלפחות בתקופה הקרובה אני אעשה תקופה לעבודה על סיבולת,אני מתאמן mma אני בתחום 11 שנה.
השאלה שלי היא כזאת,כיצד לעבוד על סיבולת,נאמר לי כדי לא לאבד מסת שריר,לעבוד בין 8-12 חזרות ומנוחות יותר קצורת(לשמור על המשקלים). אמת בדברים? יש טיפים,עזרה כזאת או אחרת אני אשמח,תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני די מסכים עם מה שאמרו לך, בעקרון סבולת שריר זה בדרך כלל 15-20 חזרות וכו'...
אני אישית חושב שלשמור על משקלים, זה להמשיך לתת עומסים כבדים על השריר מה שאומר 12 - 5 חזרות. הרבה פעמים אני עובד גם שאני בתזונה יותר דלה או בחיטוב וכאלה אני עדיין משתדל לעבוד חזק פחות חזרות כי זה באמת משמר מסה וכח. אבל אם אתה מחפש יותר סבולת, זה 12+... אפשר להגיד שאפילו 12 זה עדיין לא נחשב תחת קטגוריה של סבולת שריר... אתה צריך לעבוד 15-20-25 וכו'.... אני אומר שתגביל את עצמך עד 12 חזרות אם חשוב לך לשמור מסת שריר וכח... ואפילו פחות חזרות. אם פחות חשוב לך לשמור, אתה יכול לשחק עם זה יותר ![]() בתכלס בינינו, מסת שריר לא כזה יורדת מהר... (תלוי בנסיבות, אם תפעל בדרכים מסוימות אז כן, זה ירד מהר מאוד). |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון כוח או סיבולת? | arieljean | אימונים | 1 | 05-09-08 20:52 |
[שאלה] מסה+סיבולת | idof111 | אימונים | 2 | 29-12-07 13:54 |