|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם אני מתאמן כבר ארבעה חודשים בחדר כושר מאד מבסוט על התוצאות ומהעלייה במשקלי עבודה
השאלה שלי היא כזאת - לא תמיד יש לי יותר מדי זמן פנוי במשך היום ויוצא שאני צריך לעשות את האימון כוח ומיד אחריו לצאת לריצה (בד"כ8-11 ק"מ) עכשיו בין האימון לריצה אני אוכל 3 תמרים גדולים שעפ"י הרגשה עושים אחלה עבודה (אני לא מרגיש מותש או צורך להוריד קצב במהלך הריצה) השאלה שלי היא כזאת-אולי בשביל למזער נזקים עקב האימון הארוך כדאי לשתות אבקת חלבון בתחילת האימון (ממש בדקות הראשונות.האימון לוקח שעה-שעה ורבע)..? ככה עד סוף האימון החלבון יספג והגוף לא ישאר "ריק מחלבונים.." ? תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל שעתיים בערך לפני האימון .זמן האימון שלך הוא בסדר גמור לא צריך לאכל שום חלבון במהלך האימון סתם ממקום שגוף שלך יתעסק בהבהרת חמצן לשריר ויהיה לך יותר נח להתאמן הוא יתעסק גם בעיכול החלבון וגם לא בטוח שיהיה לך נח להתאמן .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עד כמה זמן נחשב זמן אימון תקין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() שאלה מוזרה: תלוי למה אתה מתאמן אם אתה מתאמן במטרה לעלות במסת שריר עד שעה.
אם אתה משקולן: אתה עולה בהדרגה ואימון יכול לקחת גם 4 שעות. אם אתה בודיבילדר מקצועי ויש לך התאוששות טובה ו"עזרים" חיצוניים: שעתיים+-. פווארליפטינג יותר לכיוון משקולן. אחרי שעה של אימון הגוף שלך מייצר יותר הורמוני מפרקי שריר כמו cortisol ויצור הטוסטסטרון יורד(הורמון גדילה), כך שיוצא שאימון מעל שעה פוגע יותר מאשר עוזר. הקטע הוא להתאמן עם טיימר כך תספיק גם לעשות 34 סטים בשעה ורבע מנסיון. שוב זה מדע לא מדויק יש המלצות אבל יש כאלה שיכולים לאכול גם באמצע אימון ולא ירגישו בחילה ויש כאלה שישתו שלוק מים וזה יעשה להם דחף להקיא- מה שמתאים לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חברים תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |