|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יצא לי פה וויכוח אם משה בקשר לאבקות שהם לא כשרות.
אני טענתי בגלל שזה חלב נוכרי,ומשה טוען בגלל חומרי מאכל שיכולים להיות מונפקים מחיות,תערובת אינזמים מחיות וכו', ושיחלוף יונים. אז השאלה שלי מה לא כשר באבקות אופטימום,וצ'מפיון חוץ מהחלב נוכרי ? למשל באבקת צ'מפיון זה המרכבים שלה: ריכיבים:מי גבינה בשיחלוף יונים חלבוני מי גבינה מרוכזים(מיוננים בגודל אולטרה מיקרו) חלבוני מי גבינה מבודדים,פפטידים של מי גבינה. חומרי טעם וריח מלאכותיים,אבקת קקאו,מלח,גומי קסנטן,סוכרלוז,אססלפאם-קיי. יש כאן משהו לא כשר ? ![]() בבקשה על תעבירו את זה לתוספי מזון,אף אחד לא עונה שם. מעבר לכך זה דיון.. תודה.
![]() |
#2 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() עזוב אותך סתם חרטה. פשוט החברות לא מספיק פראייריות כמו בישראל כדי לשלם לרבנות המוצצי כסף האלה הון תועפות כדי לקבל חותמת כשרות. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל צריך חותמת כשרות על אבקת כביסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי וויכוח קטן אם משה,הוא אומר שיכול להיות בזה תערובת של חיות,צבעי מאכל,כמו חרקים חח. תסתכלו פה שניה http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=18072&page=2
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש חתיכות חזיר בתוך האבקה...
סתם, נראה לי זה סתם זיוני שכל של דתיים...כמו לכתוב על מים שהם כשרים...וזה שיש עוגיות לא כשרות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
כל עניין הכשרות הזה זה מסחרה אחת גדולה, אנשים שמשחקים אותה צדיקים והם בדיוק ההפך! שתדעו לכם שלפי הספר הקדוש והחשוב שלהם, כל הפעולות האלו שנעשות על מנת לשמור על חוקי ומצוות האל (שדרך אגב לא כתוב בשום מקום ותקנו אותי אם אני טועה , שאסור לאכול חמץ, בדיוק כמו שלא כתוב שאסור בשר וחלב, ושאסור לסוע בשבת) אמורות להתבצע בחינם! ללא תמורה! התמורה של אנשים אלו אמורה לבוא בשלב מאוחר יותר כביכול לאחר שימותו. מים כשרים! קולה כשרה! מזה הזין הזה? איך נוזל חוץ מאלכוהול יכול להיות לא כשר לפסח!? איבר מין זכרי! זה כל מה שיש לי להגיד! וזה אחרי שבפיצריה שאני עובד ניקינו 7.5 שעות רצוף ניקיון חמץ עם איזה משגיח ***** שעומד שם ולא יודע מה.. כל מי שמכיר מישהו שמחזיק מסעדה / עסק שמוכר אוכל שישאל אותו קצת על ההליכים שצריך בשביל להשיג תעודת כשרות / תעודת כשרות לפסח (שונה!) הכל מסחרה!!!!!!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל יש אבקות שיש בהם תערובת אינזמים שזה מופק מחיות הבנת? אני רוצה לדעת אם באופטימום וצ'מפיון זה גם נימצא,ובכלל אם יש בהם משהו שהוא באמת לא כשר. כול הקטע הזה של השיחלוף יונים ממה הוא עשוי ? בקשר לעגיות זה שאין עליהם כשרות לא מפריע לי,העיקר שלא יהיה איזה חזיר באבקה.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פחחח מה קרה ככה אין לכם מספיק בטחון עצמי שכל פעם שמישו אומר או מזכיר "כשר" אתם כולכם אחד אחרי השני קופצים לנפנף ב***** שלכם???????????
כמה שנאה הצילו. אבקות חלבון יכולות להיות כשרות או לא ממספק סיבות , פשוט אף אחד לא נתן להם תעודה כשרות , כי כל היהודים כמעט באר"הב חננות וכמעט אף אחד שמה לא עושה פיתוח גוף אלא סתם פילאטיסים וכאלה *מקסימום* ומילא הם רק ממוצא יהודי שזה לא יהודי מבחינתי.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא שהאבקה מכילה מוצר לא כשר. בתורה דווקא כן כתוב שאסור לאכול חמץ ושאסור לאכול בשר וחלב, בשר לנסיעה בשבת - לא ייתכן שיפשרטו כל פעולה ופעולה שקיימת, רשמו בגדול שאסור לבצע שום מלאכה בשבת( לא שאני שומר). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
ולדעתי אם אין בזה משהו שבמפורש לא כשר ורק לא נתנו לזה תעודה , אין סיבה להמנע מזה. כי במקרה אחר זה יכל להיות כשר...
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו אותכם משאר הדברים שאין בהם כשרות טוב ?
בואו ניתמקד באבקות למשל מישהו יודע מזה שיחלוף יונים ? וממה ואיך הוא נוצר ?
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() Leo מה אתה קשור ומה קשור ביטחון עצמי? לך תעשה 312940 מתח.
וזה שלדעתך לא להימנע מזה, זה טוב ויפה, אבל מבחינת הרבנויות וכל הקקי הזה אם אין על זה תעודת כשרות / חותמת כשרות, זה לא כשר, לא משנה מה תגיד להם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() למי אכפת כאילו נפסיק לקחת.
ד"א, אמא שלי אמרה לי "גמור את הקופסא של אבקת החלבון בפסח ואני קונה לך ישר אחרי פסח עוד אחת" למה? כי אמרתי לה שבגלל שאין לחם ואין שניצלים אז ""אין חלבון"" ואני צריך לצום, אז כאב לה הלב והיא התחילה להגיד לי "לאאאא לאאא כפרה תיקח אבקה בכל ארוחה ואני יקנה לך אבקה אחרי פסח!" חחחח חמודה
![]() |
#15 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לוקח תשניצל שם מורח בביצה שם בתוך קמח מצה עוד פעם ביצה וזורק למחבת.. יוצא משהו כמו 3 ביצים ובין חצי קילו לקילו שניצל בשתי ארוחות .. אחרי אימון שייק בוקר קוטג .. אני מסודר :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מחר פרס.
![]() |