|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.
התחלתי חיטוב לפני כמה חודשים נתונים: גיל 17 גובה 174 אחוז שומן 9 משקל 76 זמן אימונים: שנה וחודשיים בערך. למרות החיטוב עליתי מאוד במשקלים חוץ מבלחיצות. משקלי עבודה: הכל לחמישיות סקוואט: 135 קילו (חזרתי לעשות לפני חודש) התחלתי לפני חודש בערך,בנט אובר רואוו 110 קילו היום, משער שבאימון הבא אני אעלה דדליפט כרגע לא עושה. אם זה עוזר בנוסף פולי עליון צר לחזה 116 קילו. לחיצת רגליים קרוב ל300 פעם אחרונה. הבעיה היא בחזה. אני לא מתחזק ולא גודל בחזה. נכון שאני בחיטוב אבל בשאר הגוף אני עדיין מתחזק וגודל מאוד לפני חיטוב הייתי עם 96 קילו לחיצת חזה לחמישיה היום אני בקושי מצליח 80 לחמישייה. בדקתי טכניקה הכל טוב. מה שעוד יותר מוזר שבדאמבלים אני יותר חזק כמעט מאשר במוט אני לוחץ חזה שטוח 40 כל יד. אותו דבר כתפיים אני לוחץ 50 גם במוט וגם 30 כל יד במשקולות. כרגע עובד לחיצות רק עם דאמבלים למשך חודש. יש לכך הסבר הגיוני?ומה אני יכול לעשות בנוגע לחזה? תודה. נערך לאחרונה על ידי RAM700, 06-05-12 בשעה 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() uppppp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מעט עזרה לא תזיק, אני כבר נואש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמע, תמיד יש חלקים שאנחנו פחות חזקים בהם אין מה לעשות כל אחד ומה שהוא יותר טוב או פחות טוב בו.
מה שכן אם אתה חלש יחסית בחזה והוא גם לא גודל אצלך כמו שאתה רוצה, הייתי מציע לך להתמקד הרבה על הלחיצת חזה בשיפוע חיובי לחזה עליון. זה יביא לך יותר בשר בחזה וישפר אותך חבל על הזמן. שמע אני עובד כרגע על abc שבאימון חזה אני השגתי אחלה תוצאות איתו ואני ממליץ לך לנסות: לחיצת חזה כנגד מוט בספסל ישר. לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקולות. פרפר בשיפוע חיובי כנגד משקולות. פרפר בקרוס אובר. ופרפר בספסל ישר עם משקולות. כל תרגיל 3 סטים, מבחינת חזרות אני עושה בין 5 ל8 בלחיצות ובשאר התרגילים בין 8 ל10. זה הביא לי שיפור אדיר גם במשקלים וגם בנפח של החזה ממליץ לך לנסות!! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למחוק פתחתי בטעות עוד אחד. | RAM700 | אימונים | 0 | 06-05-12 00:12 |
בעיה|בעיה מוזרה להפליא(נפיחות בצד ימין) | SonOfGod | פיתוח גוף-כללי | 10 | 15-09-11 00:21 |
בעיה מטומטמת אבל עדיין בעיה. בקשר להזמנה | Rendi Orton | תזונה ותוספים | 15 | 02-03-08 13:01 |
שאלה בקשר ללחיצות וטריספס | Leo | אימונים | 8 | 21-08-07 17:00 |
בעיה | d1go | תזונה ותוספים | 18 | 06-06-07 18:43 |