|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עברתי ניתוח לפני יומיים של אפנדיציט,ואני לא יכול לעשות בכלל ספורט בשלוש שבועות הקרובים,המקסימום שאני יכול לעשות זה ללכת למכולת ליד הבית שלי.....
הדבר היחיד שיכול לעזור לי לשמר את שהשריר בתקופה הזאת זה רק התזונה,וגם את זה אני לא יכול כלכך לעשות בשבוע הקרוב כי יש לי עדין קצת כאבים ,ואם אני אוכל קצת הרבה זה גם כואב.... 1.מה אני יכול לעשות בינתיים עד שיחלפו הכאבים כדי לישמור על השריר שלא יתפרק?! 2.והאם באמת יש דבר כזה זיכרון שריר?!כי אני דיי מבואס מכל הקטע הזה שאני לא יכול להתאמן איזה שלושה שבועות ואולי קצת יותר ובטח אני יירד במשקלי עבודה,ויפרק שריר,אז האם באמת יש דבר כזה זיכרון שריר ואני יוכל לחזור למשקלים שהרמתי ולמשקל שהייתי יחסית מהר אחרי שאני יחזור להתאמן? |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שריר התאומים כמה חזרות מומלץ לעשות? | itaymadddd | אימונים | 7 | 04-11-10 20:37 |
זקוק להמלצה לגיינר עם כמה שפחות אחוזי שומן | EvilSt!ng | תזונה ותוספים | 7 | 28-04-08 23:23 |
סימיני מתיחה למישהו יש עצה איך אפשר שפחות יראו את זה? | shaloml | תזונה ותוספים | 7 | 18-06-07 17:49 |
תרגילי חזה, כמה שפחות כתפיים | NIRAN | אימונים | 12 | 13-02-07 17:57 |
בשביל לשרוף כמה שפחות מסת שריר ובנוסף לשרוף שומן מה עדיף ריצה או הליכה מהירה? | acroman | אימונים | 14 | 11-10-06 11:00 |