|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() a=חזה + גב
לחיצת חזה בשיפוע שלילי 4 סטים פולי עליון צמוד 4 סטים פלייס בדאמבלים 4 סטים פול אובר 4 סטים לחיצת חזה 4 סטים חתירה 4 סטים b=כתפיים + רגליים + טרפזים לחיצת כתפיים במשקוליות 3 סטים פשיטת ברכיים במכונה 4 סטים הנפה לצדדים 3 סטים כפיפת ברכיים במכונה 4 סטים שראגס 3 סטים כתף אחורית בישיבה 3 סטים תאומים 4 סטים c= טרייספס + בייספס + בטן + גב תחתון לחיצה צרפתית 4 סטים כפיפות מרפקים במוט ישר 3 סטים פשיטה מאחורי הראש 3 סטים כפיפות מרפקים במשקוליות 2 סטים טרייספס במכונה 3 סטים כפיפות מרפקים במכונה 2 סטים פטישים 2 סטים. בטן 4 סטים גב תחתון 3 סטים Abxcaxx Bcxabxx Caxbcxx התוכנית הזאת הוכנה בעזרת אליאב קרייסלר ! תודה גבר! היא נועדה בעיקר לתת דגש על הידיים
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() את השילוב של
חזה+גב כתפיים+רגליים ו ידיים וכול השער אהבתי אבל את התוכנית עצמה ממש לא אתה קודם לוחץ חזה ואחכח עושה פולי עליות,אחרי שתחזור חזרה לחזה הוא כבר קר ובדיוק אותו דבר אפשר להגיד בקשר לשער השרירים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() דבר ראשון אם אתה מחפש לתת דגש לידיים הייתי עושה אותם באימון A (בעצם מחליך בין A לc) למרות שזה לא קריטי זה יותר פסיכולוגי כי אחרי מנוחה יש יותר חשק להפציץ
בקשר לשיטה של הסופרסטים לשרירים הנגדיים היא די ישנה והייתי ממליץ לך לעשות שריר אחרי שריר למשל לחיצת חזה לחיצת חזה בשיפוע פלייס חתירה פולי פולאובר בקשר לb לא הייתי ממליץ לך לאמן ישירות את הכתף הקדמית כמה הנפות לצדדים זה בסדר אבל הכתף הקדמית שלך אמורה להיות תפוסה אחרי אימון חזה כנל לגבי השארג הטרפזים הם חלק מהגב ועובדים בחתירות בc הייתי מתחיל לעבוד על יד קדמית ורק אז על יד אחורית ולהתרכז בשריר בסך הכל סוג התוכנית פחות קריטי לגדילה מאשר התזונה אז תשקיע בה בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לדעתי זה לא משו כי בחזה וגב יש לך עצימות דיי גבוהה לפי כמות הסטים שאני רואה, ונגיד יוצא לך שאתה עושה ca אז אתה עובד על אותם שרירים יום אחרי יום.. גם כן אם אתה רוצה לשים דגש על הידיים תראה שרוב הפעמים אתה עובד עליהם רק פעם אחת בשבוע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נשמע לי על הפנים. עובדים על אותו שריר מספר ימים ברצף
יד אחורית עובדת בחזה(a), כתפיים(b), וביד אחורית מן הסתם (c).
![]() |
#6 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() באמת על הפנים רק 12 סטים חזה וגב לפעם וחצי שריר בשבוע?
בכלל אני לא אוהב שילוב של גב עם חזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי.. תודה על התגובות!
לא עדיף לי כבר Abcd ? A=חזה B=גב, טרפזים C=כתפיים רגליים D=ידיים, בטן, גב תחתון
![]() |
#8 |
חבר פעיל