|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שומע הרבה שחלב טוב לבריאות ומעולה בגלל הערכים שיש לו ,וחלק אומרים שמים יותר טוב בגלל כושר הספיגה שלו בגוף מה יותר טוב מים או חלב? יש כאלה אומרים שזה עניין של טעם ויש כאלה שטוענים שלחלב יש חסרונות (עפ"י נושאים שאנשים פרסמו כאן)
אני למשל צורך הרבה חלב ומצד אחד זה נותן הרגשה של שובע אבל מצד שני משום מה זה יוצר תחושה לא טובה בקיבה ואני רץ לשירותים הרבה (וזה קורה עם אני לוקח 3-4 כפות הגשה בכוס של "ישראלבודי" ועם מים זה נחמד אבל אין כל כך הרגשה של שובע... יש לי את המוצר "סיריוס פרו גיינר 3 קילו" בטעם שוקו...מה עדיף חלב או מים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() אני הייתי הולך על מים. אין טעם להכביד יותר מדי (גם ככה הפרוגיינר הוא כבד מאוד).
לחלב אין שום יתרון (מלבד תוספת קלורית) כאשר אתה משתמש בגיינר. עם אבקת חלבון זה סיפור שונה. בברכה גל
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקר גיינרים !! | blind sniper | תזונה ותוספים | 6 | 19-06-10 20:59 |
סעמק מבולבל. | ilayzror | פיתוח גוף-כללי | 5 | 12-10-08 23:39 |
מבולבל :\ | shinon | אימונים | 5 | 24-05-08 19:03 |
אני מבולבל | ביג שמשון | אימונים | 11 | 24-11-07 19:14 |
דיון בנושא כפיפות בטן עם כרית תמיכה מתחת לגב, כולל אתר בנושא. | sandman | אימונים | 4 | 19-07-07 18:31 |