|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן,
אני בתת-משקל קל, השתמשתי בעבר בגיינר ביחד עם אימון בחדר כושר והצלחתי להעלות מסה יחסית מהר. הפסקתי לאחר אילוצים ( צבא וזה ), והייתי שמח לדעת אם אני יכול להמשיך להתאמן בבית ( חזה, ידיים ובטן בתרגילים בסיסיים ) ואחרי האימון לאכול ארוחה ( טונה, ביצה, לחם עם קוטג' ) ולשתות שייק. זה יהרוס לי את החיים? או שזה ימשיך להעלות לי את המסה כמו הזמן שהתאמנתי בחדר כושר. תודה מראש על התשובה! עריכה : אופס פורום לא נכון, להעביר בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמו חדר כושר זה לא יעזור לך, אבל בספורט יש תועלת מסויימת... זה תלוי בציוד שתקנה לך. אם יש לך תקציב לכלוב, מוט ומשקולות, אתה יכול להתקדם יפה מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על הכי בסיסי שיש, תרגילים מיוטיוב, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, אולי מתח... השאלה שלי היא אם השייק יכול להרוס לי גם את הגוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בתת משקל אתה יכול לעלות גם עם אוכל רגיל. מה הבעיה עם חדר כושר או קניה של ציוד נורמלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
גם כסף. אני לא יכול להעלות עם אוכל רגיל כי אני שורף שומנים בטירוף כשאני לא עושה כלום. אני בשירותים פעמיים - שלוש ביום. אני חייב אקסטרה, והשייק הזה הוא אקסטרה מפוצץ בקלוריות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שפשוט כל העלייה שלך במשקל תהיה משומן.
נסה למצוא זמן להתאמן. האימון לא חייב להיות ארוך מדי. מספיק שעה-שעה וחצי, 3 פעמים בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
מה הקשר בין פעילות מעיים ושריפת שומנים? זה לא מדד לכלום אנ גם יכול ללכת 3 פעמים ביום לשרותים, זה לא קשור לחילוף חומרים שלי, רק אומר שהמעיים עובדים כמו שצריך בזכות כל הסיבים מהירקות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וואו... ו53 קילו על 176 זה לא תת משקל "קל", זה אושוויץ תפסיק להתעסק בשטויות ותתחיל לטחון כל מה שבא לך ליד.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 09-12-10 בשעה 09:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך בדחיפות עצות לפיתוח גוף בבית. | oz123 | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 28-06-09 14:16 |
צריך בדחיפות עצות לפיתוח גוף בבית. | oz123 | תזונה ותוספים | 2 | 28-06-09 13:43 |
1000 טיפים שלא תמצאו בשום מאמר בנוגע לפיתוח גוף | Woofer | פיתוח גוף-כללי | 61 | 21-03-09 17:12 |
עזרה בנוגע לפיתוח שריר | GunHustler | פיתוח גוף-כללי | 2 | 12-11-08 21:55 |
שאלה בקשר לפיתוח שריר מסויים | Energizer rabit | אימונים | 8 | 21-05-08 23:44 |