|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בחיטוב מותר לאכול פירות ? כמו בננה, תפוח .
ואיך אני בוחר מולטי ויטמין ? אני לא כול כך שותה כדורים אז זה יהיה בעיה בשבילי יש אותו גם באבקה ? ומה הוא עושה המולטי ויטמין ? תודה לעוזרים ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מולטי ויטמין מביא לך ... חכה לזה זה גאוני... ויטמינים!!!!!!!!!!!!!!
וכן מותר לאכל פירות עדיף לאכל תפוח או חצי בננה אחרי אימון וזהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא מומלץ יותר מפרי 2 ביום יש בזה הרבה סוכרים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי כמה פחמימות אתה צריך בתפריט
מולטי ויטמין מעניק לך ויטמינים ומינרליים שהגוף שלך צריך ולא תמיד יש לך אותם בכמות שאתה צריך בתזונה שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה שעלית על זה עכשיו הכל מובן לי .. ולעינינו קראתי שיש בו חומוצות מה הם עושות החומצות האלה ? ומה התפקיד שלו הוא משפר את הכוח ? התאוששות יותר מהירה מאימונים ? עוזר לשרוף שומן ? וראיתי שיש כמה סוגים איך אני אדע מה מתאים לי ? ויש את זה גם באבקה ? כי כמו שכתבתי אני לא שותה כ'כ כדורים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לך תקרא מאמר על ויטמינים. מולטי ויטמין כמו שדניאל אמר. מזין אותך בכמות ויטמינים ומינרלים שהגוף שלך זקוק להם ולרוב אתה לא יכול לאכל אותה כמות של ירקות או פירות על מנת לקבל את אותם ויטמינים.
יש המון סוגי ויטמינים ומינרלים.. אני רק יגיד על כמה מהם שעוזרים לטיפוח העור,מטבוליזם מהיר יותר,שילוב של חומצות אמיניות חיוניות לגוף וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אתה לא צריך את זה אלא אם כן אתה בחיטוב/פשוט לא אוהב לאכל ירקות או פירות (יש כאלה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיטוב ואני אוהב מאוד ירקות ופירות , פירות לא הזכירו לי בכלל לאכול בתפריט , וירקות לפחות 10 ירקות שונים ביום . אבל אני צריך לקחת את זה מישהו מפה לוקח את המולטי ויטמין ? איך זה ? זה מר ?
יש לי בעיה אני לא בולע כדורים אז אני מפחד סתם לקנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בטח זה מר.. מה חשבתה זה מסטיק.
לדעתי זה בזבוז כסף אם אתה אוכל המון ירקות + פרי זה מספיק. מה שכן אתה יכול לקנות אומגה 3. זה שומן חיוני מאד לגוף במיוחד בחיטוב. עדיף תחסוך ת'כסף לעוד חלבון או תקנה ממריץ כדי להתאמן טוב יותר(ממליץ על ג'ק או סתם קפאין). |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[שאלה]מולטי ויטמין vs פירות/ירקות. | Nothin_BuT_A_Peanut | תזונה ותוספים | 6 | 06-06-10 10:35 |
מותר לאכול הרבה פירות? | BUYA! | תזונה ותוספים | 10 | 19-05-10 22:14 |
מולטי ויטמין | DanielP | תזונה ותוספים | 7 | 14-03-10 03:59 |
מולטי ויטמין. | ThE HummeR | תזונה ותוספים | 7 | 16-02-09 21:43 |
מולטי ויטמין.. | ThE HummeR | פיתוח גוף-כללי | 3 | 05-11-08 22:52 |