|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברה אני קונה שבוע הבא טבליות קפאין [פרובודי מבצע זוגות 100 מ"ג לטבליה]
כמה טבליות לקחת לפני אימון? ראיתי המלצות כאן על 200-400 מ"ג.. מה אתם אומרים ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תתחיל אפילו מחצי כדור בהתחלה,אל תשכח לעשות הפסקות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חצי כדור זה 50 מ"ג.. אני שוקל 90 ק"ג.. יספיק ??
והפסקות למה ? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כמו לכל סם פסיכואקטיבי גם לקפיאין הגוף מתרגל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך המלצה לשימוש בתוסף? מבחינת הפסקות מינון וכו'.. שוב תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תתחיל מ100 אפילו 200
קח רק לפני אימונים ולא תצטרך הפסקות. אם אתה צריך עוד משהו אחי מחר אני במכון ב7 דבר איתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שאקח רק ליפני אימונים
אחד אומר 50 אחד אומר 200.. עוד מישהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
תתחיל מ-100 מ"ג. אם לא תרגיש את ההשפעה, תעבור ל-200 מ"ג. המלצה שלי: 7 ימי שימוש, 3-4 ימי הפסקה. ואיך הגעת ל-90 ק"ג? כשראיתי אותך היית אולי 70, לא? בברכה גל
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מה 7 ימי שימוש? למה שהוא יקח בימי מנוחה?
ואל תקשיב לצ1רר האפס הוא ילד כאפות והוא לא קרא תהודעה שלך כנראה אז הוא בטוח שאתה מדבר על ה200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את האמת אין תלונות עליתי יפה מאוד במסה בזמן הזה.. כשאני אהיה יותר חטוב נעדכן קצת תמונות אחרי שיזוף .. יש למה לצפות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם החייזר, קפאין זה חומר שמשפיע מייד זה לא כמו קריאטין.. לוקחים לפני אימונים רק כמה שצריך וזהו לדעתי.. מה אתה אומר גל??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עלי אישית משפיע ממש טוב גם 50 מג'' אני 85 קג בערך.
כמו שגל אמר, תתחיל מ 100 תראה איך משפיע (30-40 דק לפני אימון). באימוני משקולות ג'ק עובד יוצר טוב לדעתי. בחיטוב הקפאין פשוט פיצוץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה אני אנסה 100 מ"ג ונראה איך ילך.. אפשר לנעול תודה חברים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לוקח אני לוקח 600 מ"ג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
התכוונתי ל-7 ימי אימון. ואז 3-4 אימונים ללא קפאין. ותפסיק עם התזונה הרוסית :-) בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() גל, למה חשוב לעשות ת'הפסקה הזו? כדי שהגוף לא יתרגל לקפאין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() הי
תיראה בהתחלה איך אתה מסתדר עם 100 מ"ג,אם הרגישות גבוהה אצלך לקפאין,100 מ"ג יכול להשפיע יפה מאוד. כאמור,תדאג לבצע הפסקות על מנת לחדש את הרגישות של מערכת העצבים לקפאין.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ואתה מעל 90 קילו?????????
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
משקאות מרובאי קפאין (xl, blu וכו') לפני אימון כמקור לקפאין? | Alex_b | תזונה ותוספים | 8 | 09-03-10 18:08 |
הפסקה של קפאין | avram1 | תזונה ותוספים | 11 | 13-04-09 14:42 |
קפאין - לקט | moshebe | תזונה ותוספים | 5 | 10-05-08 22:18 |
קפאין זה לא בריא? אני יודע שהרבה ספורטאים שותים קפאין | gilazar | תזונה ותוספים | 10 | 11-02-08 14:51 |
עגיל.. | Naor Pinto | פיתוח גוף-כללי | 43 | 19-05-07 04:23 |