|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש בהורים שלי את הפחד הזה של אבקות החלבונים ואני מבין אותם..אני ממש רוצה לרכוש גיינר אבל אם זה נגד ההורים שלי אז אני אנסה להתקדם בלי
השאלה היא עד כמה קשה זה? זה אפשרי בכלל? מה ההבדל בין שימוש בגיינר לבין תזונה רגילה? מתפתחים לאט יותר? תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שכן.
אתה לא חייב אבקות בכלל, אבל אם יש לך את הכסף לקנות זה רק עוזר. גיינר עוזר להשלים את הערכים הדרושים כשאין עוד לאן להכניס אוכל. ולא מתפתחים לאט יותר, אבל זה תמיד עוזר.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מסוגל לאכול כמה שאתה צריך גם אם זה אומר להיות על סף ההקאה אז אתה לא צריך גיינר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הרב הראשי לישראלבודי
עוסק ב:: מחשבים ותקשורת - Compu-lab.co.il
|
![]() בס"ד
מעניין, מה תעשה אם ההורים שלך לא אוהבים את החברה שלך, חבר, בעל חיים או תחביב שלך? מה ההורים שלך ספורטאים או תזונאים ? מה נותן להם את הזכות לאהוב או לא לאהוב גיינר ? מה ? - לפי עניות דעתי התשובה היא הגאווה שיש בהרבה הורים שהם חושבים שרק הם יודעים מה טוב לילד שלהם. לך להורים שלך ותשאל אותם, "אמא, אבא - למה (לאיזה מטרה) אתם חיים בעולם, או למה הולדתם אותי", ותראה איזה תשובות אתה מקבל, ואז... לך תקנה גיינר!!! (אם אתה באמת זקוק לו)
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ויטמינים למיניהם | BATISTA210 | תזונה ותוספים | 9 | 30-08-09 18:11 |
רוב החלבונים בלילה | amitbatito | תזונה ותוספים | 11 | 08-04-08 17:57 |
החלבונים בגושים מה לעשות | itaiprz1 | תזונה ותוספים | 21 | 12-11-07 18:05 |
איך לקחת את מנת החלבונים שלי? | Shmolik | תזונה ותוספים | 2 | 11-05-07 01:05 |
אפשר לעלות במסת שריר בלי לעלות באחוזי שומן | PcGunMan | תזונה ותוספים | 48 | 10-09-06 12:06 |