![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() איזה תרגיל יותר טוב ליד הקדמית:
1. ![]() http://img299.imageshack.us/img299/6906/3333333xi1.gif 2.כפיפת מרפקים בישיבה ?? -- ואיך התוכנית fbw הזאת(כבר פתחתי נושא בשבילה אבל אפחד לא הגיב) : 1.רגליים סקווט 3*12 פשיטת ברכיים 2*8. 2.גב פולי עליו מאחורי העורף 3*10 חתירה במכונה 2*12. 3.חזה לחיצת חזה 3*10 לחיצת חזה בשיפוע 2*8. 4.בטן כפיפות במכונה 3*12. 5.יד קדמית פריצר(ניראה לי קוראים לזה ככה) 3 סטים ה2 הראשונים -->10 חזרות הסט האחרון 8 חזרות עם יותר משקל. 6.יד אחורית פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים 3*10. 7 .כתף לחיצת כתפיים 3*12 סט אחרון 10. 8. תאומים הרמת עקבים 2*15. איך ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() עוד תגובות?
גם על השאלה הראשונה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() התוכנית נראית לי בסדר, רק שהייתי מעביר את הבטן לתרגיל האחרון, ורגליים 1 לפני האחרון.
לגבי השאלה הראשונה, זאת שאלה שלא מפסיקה להשאל והתשובה היא שאין תרגיל טוב יותר, יכול להיות שתתפתח מזה טוב יותר ובאותה מידה יכול להיות שתגדל מהשני טוב יותר. הכל תלוי איך הגנטיקה שלך תגיב לתרגיל.
![]() |
#5 |
|
![]() אבל אני רוצה לתת ליד הקדמית והאחורית לנוח קצת כי הם יעבדו בגב והחזה..אז מה לעשות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|