|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברה אני עוד שלושה שבועות נכנס למסה ותכננתי לשלב קריאטין טהור, עד יש לי התלבטות בין המוצרים.. מצאתי לנכון ששלושת המוצרים הבאים הם הכי טובים ואני מתלבט במה לבחור?והאם זה כזה משנה?כי קריאטין זה קריאטין..
נייצ'ר בסט יש 500 גרם ויש ק"ג 1. אופטימום ניוטרישן monohydrate יש הרבה גדלים.. וצ'מפיון monohydrate גם יש כמה גדלים.. ההבדלים המזעריים במחיר בין החברות השונות לא משנות לי העיקר שאני אקבל מוצר חזק וטוב. עם למישהוא יש מוצר יותר טוב להציע הוא מוזמן,בקיצור תנו חוות דעת אישית תודה לעוזרים. נ.ב, אני אשתמש בצורה כזאת: 5 גרם לפני אימון 5 גרם אחרי אימון,זה ניראה לי אידיאלי.. לא מאמין בשיטת העמסה וכו'.. דניאל. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין - המדריך השלם בישראל לבחירת קריאטין | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 23-04-10 20:11 |
קריאטין מונו מול קריאטין פורמולה - מה עדיף? | CoBrA-MaN | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 10:43 |
רבאק הקריאטין הזה... קריאטין וסוכר ענבים. בעיה. | Baron | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-08 08:23 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
קריאטין אתיל אסתר vs קריאטין מונו | Psychopath | תזונה ותוספים | 27 | 06-10-06 08:16 |