|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() התוכנית הולכת ככה :
אני לא מצליח לעלות את זה לפורום כטבלה , אז למי שלא נוח לקרוא הנה התוכנית מסודרת בקובץ Word : http://www.f2h.co.il/226384126582 תכונית אימונים AB (מטרה - מסה ) : אימון A תרגיל מספר סטים טווח חזרות שריר חזה לחיצת חזה כנגד מוט 2 6-8 לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות 2 8-10 פרפר 2 10-12 כתפיים לחיצת כתפיים / מילטרי פרס 2 6-8 הרחקה לצדדים 2 8-10 יד אחורית פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון / לחיצה צרפתית / לחיצת חזה צמודה 2 10-12 . . אימון B תרגיל מספר סטים טווח חזרות שריר גב דד ליפט 3 6-8 חתירה עם מוט 3 6-8 פול אובר / מתח בתוספת משקל 2 10-12 רגליים כפיפת ברך במכונה 3 6-8 תאומים בסמית' 2 10-12 יד- קדמית כפיפת מרפקים כנגד מוט 2 10-12 כפיפת מרפקים כנגד דאמבלים בפריצ'ר 2 10-12 גו פשיטת גו 2 15 בטן כפיפות בטן עם שיפוע שלילי 2 סטים 20 חזרות . אלכסונים 2 סטים 15 חזרות . (כל אימון אני מתכנן להכניס תרגיל לטרפזים ותרגיל לתאומים כמאוד קשה לי לפתח אותם) . . 4 אימונים בשבוע הסדר הוא AXBXAXB . . שאלה : 1. יש בכמה שרירים שהתרגלים בהם הם או זה או זה (פול אובר / מתח ) אז אני צריך שתגידו לי מי מבין השניים עדיף לבצע . המטרה שלי היא תרגילים חופשיים ולא מכונות ושהיו מורכבים . 2. האם אני צריך להוסיף עוד תרגיל ברגליים ? לג פרס וסקוואט לא נמצאים מכיוון שיש לי כאבים בברכיים הלכתי לאורטופד הוא אמר לי שזה בגלל שגבהתי מהר וזה קורה להרבה אנשים בגיל ההתבגרות . אני צריך ללכת לכמה שיעורי פיזותרפיה והכאבים והבעיה יעברו . הוא אמר גם שבינתיים אני יעבוד על רגליים במכון , אז שאלתי סקוואט ולג פרס אפשר ? הוא אמר לא כי בתרגילים האלה אני נועל תברכיים וזה לא בריא לי עכשיו רק אחרי שהבעיה תעבור . אז בינתיים אני יכול לעשות רק את אלה במכונות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא רע, אבל תשתדל לגוון בתרגילים כל כמה זמן, תיעזר במאמן שלך למצוא תחלופות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד מאוד
ליד אחורית הייתי עושה פשיטת מרפקים ולחיצה צרפתית |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך חוות דעת על תוכנית שבניתי לחיטוב. | Vadjio | אימונים | 41 | 12-10-09 21:02 |
תוכנית ab שלי צריך דעות | ultraprime | אימונים | 6 | 12-01-09 12:20 |
תוכנית חיטוב, תגובות בונות בבקשה ! + (נתונים) | LittleNigga | תזונה ותוספים | 23 | 22-04-08 23:31 |
פרסום תוכנית תזונה - תגובות בונות בבקשה | LittleNigga | תזונה ותוספים | 6 | 21-04-08 16:25 |
עברת תוכנית, צריך חוות דעות. | Ja Rule | אימונים | 19 | 17-08-07 06:12 |