ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-02-07, 12:18   #1
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ברירת מחדל קניית אופניים, צריך את עזרתכם !!

ברצוני לקנות אופניים כדי שאוחל להגיע איתם לחדר הכושר ולעבודה וכך גם אני אוחל לשמור על כושר, אני מת על אופניים ובמיוחד על כל סוגי ה Bmx למיניהם..

החבר'ה מהעבודה ממליצים לי על אופני הילוכים משהו שאני ממש לא רוצה, אני אוהב את ה Bmx ואין לי בעייה לנסוע איתם גם בעליות... לפי מה שאני יודע הילוכים נהרסים יותר מהר ויש איתם כל הזמן בעיות.. המנוף, השרשרת וכו'..

בכל אופן החבר'ה מהעבודה סבורים שאני טועה והם טוענים שאופני הילכוים נשמרים יותר טוב וגם פחות נזק נגרם לבירכיים, למי שיכול לייעץ לי או למי שיש לו ניסיון עם זה אני אשמח מאוד.

נכנס לי הג'וק הזה היום ואני גם מתכוון לקנות אותם עוד השבוע אני מקווה...
סכום ההשקעה הולך להיות בסביבות האלף ש"ח תודה מראש לכל העונים !

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-02-07, 12:25   #2
Yoggie
מנהל ראשי

החבר'ה מהעבודה שלך צודקים. עם אופני הרים טובות תוכל גם לשלב אירובי לקראת הקיץ בלי לדפוק את הברכיים. אופניים מחברה טובה ישמרו לך כמו שצריך ובנוסף גם תוכל קצת לטייל איתם אם אתה בעניין של טיולים (אני אישית מאוד אוהב).
בסביבות ה1000 ש"ח פלוס אתה יכול למצוא אחלה אופניים יד שניה שמורות כחדשות זנב קשיח.
Bmx זה לילדים וכאופני פעלולים. חבל על הכסף.
Yoggie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-02-07, 12:34   #3
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית

לדעתי כשאתה נמצא בעלייה במאסה לא כדאי לך להשתמש באופניים... כל הקלוריות הולכות..
במקום זה, קנה אופנוע. יותר קול אם היית בחיטוב זה היה רעיון אדיר כי היית מוציא קלוריות בהמשך היום חוץ מרק בחדר כושר

כסף באינטרנט
TZAHI10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-02-07, 12:36   #4
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TZAHI10
לדעתי כשאתה נמצא בעלייה במאסה לא כדאי לך להשתמש באופניים... כל הקלוריות הולכות..
במקום זה, קנה אופנוע. יותר קול אם היית בחיטוב זה היה רעיון אדיר כי היית מוציא קלוריות בהמשך היום חוץ מרק בחדר כושר
עזוב אני גם ככה לא מצליח לעלות כלום זה לא משנה... חוץ מזה אני מאז ומתמיד במאסה אף פעם לא הייתי בחיטוב אז אני כבר רגיל..
אני מת על אופניים זה מזכיר לי את הילדות וזה גם אימון אירובי טוב, בכל אופן יש לך ידע בעניין אני צריך עצות
(את האמת אני מחפש מישהו שישחנע אותי לקנות BMX)

Facebook
ישן 28-02-07, 12:44   #5
oR1515
חבר פעיל

הסמל האישי שלoR1515

אופניים טובות ב1000 רק יד שניה נאי מאמין
גם BMX מקצועיות לא תמצא במחיר הזה..
אולי F2 חדשות
http://www.matzman-merutz.co.il/
ישן 28-02-07, 12:58   #6
PcGunMan
חבר פעיל

רוצה אופניים Number 1 בארץ זה טראק! הם נמצאים ברמת השרון!
הם אופניים נורא יקרות עלו לי 1800 שקל במקרה הטוב..היותר מתקדמות יכולות לעלות גם 20 ו30 אלף שקל אבל עזוב את אלה...הם אופניים ברמה הכי גובהה!!
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-02-07, 13:34   #7
Vin diesel
מושעה

כ-רוכב מיקצועי אופניים לשעבר וגם עובד בחנות אופניים אני ממליץ לך אופני ערים.אם אילוכים,21+
תמונה שלי רוכב על האופניים..http://tinypic.com/view/?pic=2wpm0it
מבחינת מחיר אם אתה רוצה להשקיע רק 1000 שקל אז כל האופני ערים החדשים ב-1000 שקל לא שווה.אל תתקרב אליהם ולא משנה כמה הם יפים ..אלה אם כן זה אופניים מיד שניה והם במצב טוב.אם אתה קונה יד שניה אדיף מחנות או ממישהו שאתה אולי מכיר שלא תידפק..
אבל אם אתה בקטע של אופני ראלי אז ב-1000 שקל אפשר לקחת משהו חזק...
החברות היחידות שאני ממליץ אליהם זה ,GIANT (זה מה שיש לי), GT זה חברה הכי טובה לאופניים לפי דעתי.(רוכב מספר אחד בעולם רוכב על GT ) אבל הם מאוד מאוד יקרים.
ויש לך גם את "טרק" גם חברה טובה. יש לך את "ספשלייזד" וגם "קנונדייל" ויש עוד כמה חברות טובות אבל על אלה אני ממליץ מאוד.
אינה עוד תמונה של האופניים שלי..http://tinypic.com/view/?pic=29zvevn
אותם קניתי חדשות ב-2.800 שקל קצת יותר...+השקעתי בהם עוד איזה 1.500 שקל (מגני בוץ מיקצועיים ואחלפתי להם את המערכות)בקיצור היו פצצה של אופניים 14 קילו סך הכל..
אם הם היו במצב טוב האיתי מוכר לך אבל צריח לישלוח אותם לתיקון ויש אליהם הרבה עבודה לא שווה לך.המלצה שלי זה או אופני ערים חדשות של החברות שצייני ב-2000+ שקל לפחות או יד שנייה ב-1000 שיהיהו במצב טוב או ב-1000 שקל תיכך ראלי שזה מה שאתה רוצה אפשר להסיג ב-1000 אופניים BMX טובות מאוד.
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-02-07, 13:50   #8
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vin diesel
כ-רוכב מיקצועי אופניים לשעבר וגם עובד בחנות אופניים אני ממליץ לך אופני ערים.אם אילוכים,21+
תמונה שלי רוכב על האופניים..http://tinypic.com/view/?pic=2wpm0it
מבחינת מחיר אם אתה רוצה להשקיע רק 1000 שקל אז כל האופני ערים החדשים ב-1000 שקל לא שווה.אל תתקרב אליהם ולא משנה כמה הם יפים ..אלה אם כן זה אופניים מיד שניה והם במצב טוב.אם אתה קונה יד שניה אדיף מחנות או ממישהו שאתה אולי מכיר שלא תידפק..
אבל אם אתה בקטע של אופני ראלי אז ב-1000 שקל אפשר לקחת משהו חזק...
החברות היחידות שאני ממליץ אליהם זה ,GIANT (זה מה שיש לי), GT זה חברה הכי טובה לאופניים לפי דעתי.(רוכב מספר אחד בעולם רוכב על GT ) אבל הם מאוד מאוד יקרים.
ויש לך גם את "טרק" גם חברה טובה. יש לך את "ספשלייזד" וגם "קנונדייל" ויש עוד כמה חברות טובות אבל על אלה אני ממליץ מאוד.
אינה עוד תמונה של האופניים שלי..http://tinypic.com/view/?pic=29zvevn
אותם קניתי חדשות ב-2.800 שקל קצת יותר...+השקעתי בהם עוד איזה 1.500 שקל (מגני בוץ מיקצועיים ואחלפתי להם את המערכות)בקיצור היו פצצה של אופניים 14 קילו סך הכל..
אם הם היו במצב טוב האיתי מוכר לך אבל צריח לישלוח אותם לתיקון ויש אליהם הרבה עבודה לא שווה לך.המלצה שלי זה או אופני ערים חדשות של החברות שצייני ב-2000+ שקל לפחות או יד שנייה ב-1000 שיהיהו במצב טוב או ב-1000 שקל תיכך ראלי שזה מה שאתה רוצה אפשר להסיג ב-1000 אופניים BMX טובות מאוד.
קודם כל תודה אחי על התשובה המפורטת קבל במוניטין, על איזה אופני ראלי אתה ממליץ ומה אתה חושב עליהם באופן אישי?? אני לא אוהב דברים יד שניה אני אוהב חדש, זה חלק מהריגוש בשבילי..

Facebook
ישן 28-02-07, 14:03   #9
Vin diesel
מושעה

גם אני אוהב רק חדש..אבל לפעמים יש יד שניה שהם שמורות מאוד במחיר טוב שאסור לפספס...אבל לא משנה..חדש אז חדש!
תאכלס אני אוהב ראלי.אני באצמי התחלתי לירכב אם ראלי.אם הזמן חתכתי לערים כי רציתי ליראות שטח....
אבל אתה מחפש רק לעבודה אז ראלי יאבו לך בטוב.אין פה הרבה מה להסתבך בקניית ראלי..תכנס לחנות מיקצועית תיקנה רק שם..כי רק שם מוכרים את הדברים הטובים..ותראה מה יש להם להציע..אופני ראלי טובות זה 700-800 פחות טוב זה 450-600 ומיקצועי זה 1200-2000
אז ב-1000 או קצת פחות אתה כבר בדוק תימצע משהו מעניין!
אני מאמין שיש היום הרבה חברות של ראלי בחנויות אבל במחיר הזה אין משהו שהוא לא טוב...אתה כבר תיכך את מה שתואב...אה והכי חשוב זה שיזריקו לך לפנימיות את החומר הזה שיסתום חורים..או שיסימו לך פסי גומי נגד פנ"גרים למה כל קוץ קטן יעשה חור..וזה לא נעים להתקע באמצע שום מקום אם אופניים..תאמין לי זה קרה לי במרחקים של 30-40 קילומטר מהבית..
ישן 28-02-07, 14:17   #10
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
גם אני אוהב רק חדש..אבל לפעמים יש יד שניה שהם שמורות מאוד במחיר טוב שאסור לפספס...אבל לא משנה..חדש אז חדש!
תאכלס אני אוהב ראלי.אני באצמי התחלתי לירכב אם ראלי.אם הזמן חתכתי לערים כי רציתי ליראות שטח....
אבל אתה מחפש רק לעבודה אז ראלי יאבו לך בטוב.אין פה הרבה מה להסתבך בקניית ראלי..תכנס לחנות מיקצועית תיקנה רק שם..כי רק שם מוכרים את הדברים הטובים..ותראה מה יש להם להציע..אופני ראלי טובות זה 700-800 פחות טוב זה 450-600 ומיקצועי זה 1200-2000
אז ב-1000 או קצת פחות אתה כבר בדוק תימצע משהו מעניין!
אני מאמין שיש היום הרבה חברות של ראלי בחנויות אבל במחיר הזה אין משהו שהוא לא טוב...אתה כבר תיכך את מה שתואב...אה והכי חשוב זה שיזריקו לך לפנימיות את החומר הזה שיסתום חורים..או שיסימו לך פסי גומי נגד פנ"גרים למה כל קוץ קטן יעשה חור..וזה לא נעים להתקע באמצע שום מקום אם אופניים..תאמין לי זה קרה לי במרחקים של 30-40 קילומטר מהבית..
:):):):) באמת לא נעים להתקע... אני רק נוסע בעיר וזה לא רציני מהבית לעבודה ומהחדר כושר לעבודה לא טיולים רציניים האופניים יראו רק כביש (ואולי קצת ראמפות של גן סאקר) אבל כעיכרון זה תחבורה ניידת בשבילי וחוץ מזה שראלי זה סטייל... יש לך איזה דגם מיוחד שאתה יכול להמליץ לי עליו?

Facebook
ישן 28-02-07, 14:28   #11
Vin diesel
מושעה

וואלה לא אחי...אני לא יכול להמליץ לך על שום דגם כי אני כבר מזמן לא מתעניין בזה..כמו פאם שרכבתי...(ואני לא יודע איזה דגמים יש)אבל אמרתי לך ברגע שאתה תיכנס לחנות מיקצועית כבר יבאירו לך את כל העניין הזה..ובמחיר הזה 800-1000 אין מצב שתיכך אופניים שהם לא טובות.(מסוג ראלי)..אז תעשה סיבוב בחנויות ותראה מה יש להם להציע..בדוק תימצע משהו..
ישן 28-02-07, 14:30   #12
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
וואלה לא אחי...אני לא יכול להמליץ לך על שום דגם כי אני כבר מזמן לא מתעניין בזה..כמו פאם שרכבתי...(ואני לא יודע איזה דגמים יש)אבל אמרתי לך ברגע שאתה תיכנס לחנות מיקצועית כבר יבאירו לך את כל העניין הזה..ובמחיר הזה 800-1000 אין מצב שתיכך אופניים שהם לא טובות.(מסוג ראלי)..אז תעשה סיבוב בחנויות ותראה מה יש להם להציע..בדוק תימצע משהו..
טוב אחי תודה! ושאלה אחרונה, BMX פחות טוב מראלי?

Facebook
ישן 28-02-07, 14:41   #13
Vin diesel
מושעה

כל מה שאני דיברתי עכשיו התכווני שראלי זה = Bmx כך מדברים גם בטלויזיה לדוגמה בארוץ הספורט כל אלה שקופצים פעלולים וסאלטות באוויר הם רוכבים על ראלי אבל הם קורים לזה Bmx
חחח מבין? את האופניים שהם Bmx לילדים על תיכך..חחח
*יענו BMX של ילדים בטח שזה חרטה..
ישן 28-02-07, 14:57   #14
Yoggie
מנהל ראשי

אני דווקא אוהב יותר את הספשלייזד על הGT לדעתי הן יותר טובות אבל זה גם עניין של נוחות ואיך שאתה מתחבר לאופניים. קודם כל תדע שיש הרבה חברות טובות כמו שדיזל אמר, ספשלייזד, GT, גיאנט, טראק, מרידה, רוקי מאונטן, הארו.... העצה הכי טובה היא שתלך על מה שנוח לך. גש לחנות או למוכר תבקש נסיעת נסיון תראה איך אתה מרגיש איתן. זה הכי חשוב.
ב1000 שקל אל תקנה אופניים חדשים כי תקבל זבל. תוכל למצוא בwww.harim.co.il ובwww.groopy.co.il אופני יד שניה לפעמים ממש במציאה. כמובן שווה לקחת איתך מישהו שמבין שיבדוק אותן כמו שצריך שאין סדקים בשילדה ושהכל עובד כמו שצריך.
אל תמהר לעשות את הקניה, תבדוק טוב לפני ותקרא קצת מידע בנושא.
ישן 28-02-07, 15:02   #15
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

רק זנב קשיח..
היו לי אופניים ב4 אלף
HHHEELLBBOOYY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-02-07, 15:04   #16
Yoggie
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
רק זנב קשיח..
היו לי אופניים ב4 אלף
למה רק? התנסת בשיכוך מלא שאתה סתם זורק הצהרות לאויר?
אני עומד לקנות עכשיו אופניים ב6000 +\-
ישן 28-02-07, 15:14   #17
oR1515
חבר פעיל

הסמל האישי שלoR1515

למה לעזעזל לקנות אופניים ב6 אלף שקל סתם ביזבוז לפי דעתי עדיף אופנוע לא חבל זה חתיכת ברזל עם פדלים
ישן 28-02-07, 15:19   #18
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי oR1515
למה לעזעזל לקנות אופניים ב6 אלף שקל סתם ביזבוז לפי דעתי עדיף אופנוע לא חבל זה חתיכת ברזל עם פדלים
אחי אם אני לא האיתי יודע מה זה פיתוח גוף גם אני האיתי אומר לאלי הנה למה לעזעזל אתה אוכל 8 ארוחות ביום מתאמן קימעת כל יום כמו משוגע קונה אבקות וסטרואידים ומשקיע 6000 אלף שקל בחודש על החרא הזה...אבל ביגלל שאני יודע אני לא אומר את זה. אותו דבר אתה...אתה לא רוכב אופניים אתה לא יודע איך זה...לכן אתה לא מבין..דרך הגב יש אופניים גם ב-35 אלף שקל (עשיתי על כאלה סיבוב פאם) זה באמת נשמע מטורף...אבל אין מה לעשות להם יש אהבה לספורט שלהם ולנו יש אהבה לספורט שלנו.
ישן 28-02-07, 18:17   #19
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי oR1515
אופנוע ואופנים זה שני דברים שונים לחלוטין חוץ מזה שיש להם שני גלגלים אין בינהם שום דבר דומה..

אופניים זה נוסטלגיה זה כיף לטייל איתם.. אופנוע ז גם אחלה דבר אבל רק שטח..

Facebook
ישן 28-02-07, 18:30   #20
zidan
חבר פעיל

הסמל האישי שלzidan

///
zidan מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא